Horoscop, miercuri, 25 decembrie 2019

Horoscop. Leii vor să se distreze, să se bucure cu adevărat de această zi de sărbătoare, dar vor  fi puși  la treabă. 

Berbec

Tendința principală a ta va fi una de a fi foarte prietenos cu persoanele dragi, dar pe interior vei fi măcinat de multiple gânduri neplăcute.

Taur

Chiar nu mai ții cont de faptul că ai avut multe cheltuieli luna aceasta și vei fi foarte darnic cu apropiații. Ești cel mai predispus la excese alimentare.

Gemeni

Atenția ta se îndreaptă către partener, care îți va mărturisi cât apreciază faptul că îi oferi afecțiune, timp și toată încrederea ta.

Rac

Te-ai străduit să le faci pe plac tuturor, iar ei sunt total nerecunoscători. Nici măcar nu te laudă pentru bucatele delicioase sau cadourile utile.

Leu

Vrei să te distrezi, să te bucuri cu adevărat de această zi de sărbătoare, dar vei fi pus la treabă. Și vei munci până te vei supăra și vei comenta.

Fecioară

Tu vei fi răsfățatul zilei. În sfârșit, alții muncesc și tu petreci și te relaxezi. Familia va fi plăcut impresionată de cum îți vei manifesta bucuria.

Balanță

Lasă bârfele despre rudele care nu sunt prezente la masă și nici nu comenta referitor la greșelile altora. Nu îți pierde diplomația.

Scorpion

Generozitatea ta va fi subiectul principal al zilei. Decizi că oamenii dragi merită tot ce este mai bun și reușești să treci peste micile supărări din trecut.

Săgetător

Te concentrezi asupra fiecărei persoane care va fi în preajma ta. Curiozitatea pune stăpânire pe tine. Este recomandabil să îți controlezi replicile.

Capricorn

Persoana iubită este tristă și asta te indispune. Nu vei reuși să te bucuri deloc de această zi. Ceilalți vor observa, însă nu vor dori să intervină.

Vărsător

Nu îți ajunge ziua pentru a sărbători și cu familie și cu prietenii. Ești nevoit să faci destule compromisuri pentru a împăca pe toată lumea.

Pești

Uiți de mâncare, cadouri și prezența familiei. Te preocupă doar planurile tale de viitor și resursele de care ai nevoie pentru a le pune în practică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel