HOROSCOP, miercuri, 24 mai 2017

Berbec

Se vorbeste despre reguli incalcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sanctiuni severe. Daca esti supus unei judecati, s-ar putea sa ti se arunce in carca o multime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie sa gasesti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea sa-ti descopere pe undeva un punct sensibil, gata sa te amendeze pentru asta, dar e posibil sa ai o explicatie forte la cele intamplate, ca sa scapi de eventuale urmari nedorite. Lupta pentru adevar dar daca esti totusi vinovat, recunoaste si repara de urgenta!

Taur

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

Gemeni

O voce interioara iti atrage atentia asupra singurei solutii viabile in situatia de fata: sa pui punct. Nu are rost sa mai continui, dar parca ti-e putin frica sa renunti. Te intrebi ce va urma dupa acest final, daca nu cumva vei ramane fara acel lucru pe care acum tot incerci sa-l duci mai departe cu greu. Vei vedea ca acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capat acelei situatii, ci doar iti vine ideea ca ar fi solutia cea mai buna, deci gandeste-te serios daca ar mai fi vreo iesire sau e vremea sa spui adio. Se pare ca un ramas bun e recomandabil acum!

Rac

Nimic nu se repara peste noapte, ci e nevoie de o perioada de convalescenta pentru ca totul sa se echilibreze. Esti pe calea cea buna, spre momentul in care vei spune ca totul a revenit la normal, dar trebuie sa mai ai rabdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag inapoi, te mai incearca unele mici dureri, firesti dupa o perioada de criza. Priveste aceste cuvinte ca pe o metafora, pentru ca tu esti intr-o astfel de etapa, cea de dupa boala: acum urmezi cu sfintenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continua ce ai inceput, esti aproape de vindecare!

Leu

Ai ocazia de a sta in compania unei persoane care iti inspira virtuozitate, maiestrie, perfectiune! Iti este net superior si onoarea de a-i sta alaturi e in beneficiul tau, primesti de la el informatii valoroase, sfaturi utile, deci tine-le minte, pentru ca le vei folosi candva. Ca e un expert intr-un domeniu pe care tu abia acum il studiezi, ca e un nume de rasunet sau o celebritate, il privesti cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admiratie sincera, de parca nu-ti vine a crede ca ai asemenea sansa. Foloseste din plin acest prilej unic de a invata mai mult, mai sus, mai bine!

Fecioară

Planul pe care-l pornesti azi te entuziasmeaza la maximum si faci tot posibilul sa treci repede de fazele de inceput, cele de pregatire a terenului. Deja vrei rezultate, nu-ti plac tatonarile initiale cand stabilesti incotro sa mergi, de aceea tragi tare in primele ore pentru a ajunge la un nivel superior al acestei actiuni. Nu te astepta la roade imediate, e un proiect dificil, epuizant, mare consumator de resurse, dar ai toate calitatile pentru a-l duce la indeplinire. Atat timp cat interesul tau este inca viu iar energia este la cote maxime, te apropii cu pasi mari de reusita.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel