EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 22 mai 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de conjuncția Venus-Jupiter și Luna Plină din Săgetător. 

Mâine vom avea o Lună Plină în Săgetător și conjuncția Venus-Jupiter. Aceste aspecte pot predispune la excese de zel. Chiar și în ceea ce privește optimismul. Dar poate chiar avem nevoie de asta!

Berbec

Trebuie să ai în vedere ceva: Nimic nu este gratis! Și dacă vrei să câștigi sau să obții ceva, trebuie să depui efort sau să renunți la ceva resurse. 

Taur

Venus se apropie de Jupiter în semnul tău. Acest aspect te poate ajuta să fii mai încrezător în tine, dar îți va crește și gradul de superficialitate. 

Gemeni

Soarele va face un trigon cu Pluto. Cu alte cuvinte, astrele îți recomandă să lași viața să se întâmple, nu să o controlezi tu. 

Rac

Ne apropiem de o Lună Plină. Tu simți deja efectele. Astrele îți recomandă să nu depui efort suplimentar în nimic dacă nu este solicitat. 

Leu

Astrele îți recomandă să îți întorci toată energia către zona profesională. Vor fi unele oportunități pe care trebuie să le prinzi din zbor. 

Fecioară

Familia va pune presiune pe tine pentru a fi mai implicat în treburile gospodărești. Dar tu ai dor de ducă și ambiție pe plan profesional. 

Balanță

Vei primi sprijin de la oamenii de la care nu te aștepți. Astrele îți recomandă să fii recunoscători și să nu te superi.

Scorpion

Astrele îți oferă multe oportunități pe plan relațional. Depinde doar de tine cum le vei folosi. Stai departe de cheltuielile inutile!

Săgetător

Nu ai timp nici să respiri! Treabă multă la serviciu, agitație în gospodărie și o porție zdravănă de stres. Nu neglija somnul!

Capricorn

Dacă stai departe de conflicte, ziua ta va fi foarte bună. Astrele chiar ți-au pregătit câteva aspecte care să te ajute să te bucuri de viață. 

Vărsător

Nu neglija deloc rolul familiei! Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, ai nevoie de persoanele dragi în jurul tău. 

Pești

Chiar dacă îți este frică să iei o decizie, tu știi destul de bine că este cea mai potrivită. Mai ales pe termen lung. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel