Horoscop, miercuri, 21 august, 2019

Berbecii se simt acaparați de o rutină care îi scoate din sărite
Berbecii se simt acaparați de o rutină care îi scoate din sărite

Horoscop. Ceilalți le cer Taurilor să fie mai încrezător și să își folosească creativitatea, dar aceștia nu sunt încă pregătiți. Racii au nevoie de o decizie importantă și parcă nu ar vrea să își asume o povară prea mare, dar nu vor  putea fugi de asta.

Berbec

Te simți acaparat de o rutină care te scoate din sărite. Soluția ar fi să construiești, organizezi ceva cu totul și cu totul nou. Dar asta presupune muncă și trebuie să fii foarte conștient de nivelul tău de energie sau de resurse financiare.

Taur

Ceilalți îți cer să fii mai încrezător și să îți folosești creativitatea, dar tu nu ești încă pregătit. Le vei spune asta și ei se vor supăra degeaba. Până la urmă, ai ritmul propriu și nu ești obligat să faci pe plac altora.

Gemeni

Te apucă nostalgia după zilele libere și momentele de relaxare, încă nu ești pregătit să lucrezi la capacitate maximă. Invoci tot felul de motive pentru a procrastina sau pentru a amâna proiecte la locul de muncă.

Rac

Este nevoie de o decizie importantă și parcă nu ai vrea să îți asumi o povară prea mare, dar nu vei putea fugi de asta. Ceilalți îți vor rămâne recunoscători și te vor aprecia. Ar fi bine să obții ceva în schimbul implicării tale.

Leu

Verifică bine bugetul pentru perioada următoare. Astăzi s-ar putea să îți dai seama că ai exagerat și că sunt mai multe cheltuieli pe listă decât venituri. Vei avea o revelație și vei reconfigura. Supraviețuirea este mai importantă ca răsfățul.

Fecioară

O persoană apropiată îți va cere ajutorul într-o problemă serioasă. Implicarea ta presupune mai multe, printre care și cheltuirea unor sume importante de bani. Gândește-te bine înainte de a te arunca așa pur și simplu.

Balanță

Toți te acuză că ești prea egoist și că fugi de responsabilitate. Asta se întâmplă pentru că nu îi implici în planurile tale. Dar ai motivele tale destul de serioase și preferi să nu le scoți la suprafață. Evită totuși victimizarea.

Scorpion

Scapă de bănuieli și îndrăznește să ceri ajutorul prietenilor sau foștilor parteneri. Ai mare nevoie de sprijin și nu este cazul să îți faci mii de scenarii pentru că așa nu vei reuși decât să pierzi mult timp și să nu obții nimic.

Săgetător

Parcă te afli între ciocan și nicovală. Intuiția îți spune că vei reuși într-un proiect, spiritul practic îți transmite că te înșeli amarnic. Și din această tensiune interioară vor rezulta multe clipe pline de haos și epuizare.

Capricorn

Nu ar strica să faci o plimbare în parc sau în natură. Ești năpădit de un mănunchi de gânduri negative ce nu îți dau pace, iar soluția ar fi să cauți metode simple de a te liniști. Evită și discuțiile contradictorii.

Vărsător

Abia aștepți să pleci de la serviciu sau de unde ai treabă să te duci acasă și să lenevești pur și simplu. Dacă prietenii vor să bârfiți alte persoane apropiate, refuză-i politicos și subiectele de discuție, spre binele tuturor.

Pești

Încearcă să simplifici totul în viața ta. De la drumul până la serviciu, mersul la piață până la evenimentele cu familia, totul va avea o tendință de instabilitate și este posibil să te ia pe nepregătite. Deci ar fi bine să nu îți complici în plus viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel