Horoscop, miercuri, 20 martie 2019

Horoscop. Pentru Gemeni a venit momentul sa ia o decizie majora prin care sa dea alt curs existentei lor, iar Racii au astăzi doua aspecte care stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. 

BERBEC

Familia este sursa ta principala de energie pozitiva. Cat timp primesti de la cei dragi atata iubire neconditionata si, mai presus de toate, atata intelegere, esti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale in sanul familiei, ceea ce va apropie mai mult, leaga si mai frumos relatiile dintre voi, aratand lumii un exemplu de viata de familie reusita. Se simte armonia, fericirea, dialogul placut, intelegerea dintre voi, incat nimic nu ti se pare mai minunat decat sa faci totul pentru si alaturi de cei dragi. 

TAUR

Printr-o stare de meditatie sau rugaciune, poti combina de minune luciditatea gandurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tau. Esti in fata unui moment in care nu ajunge doar perceptia ta rationala, foarte dezvoltata de altfel, ci e nevoie si de altceva, ceva ce depaseste educatia sau convingerile tale religioase. E ca si cum mintea si spiritul tau conlucreaza in aceeasi directie pentru ca tu sa-ti gasesti pacea interioara. Doar mintea nu ar putea sa te duca la acea stare binefacatoare de confort interior, or, combinate, numai tu stii cum, vor avea efecte miraculoase. 

GEMENI


A venit momentul sa iei o decizie majora prin care sa dai alt curs existentei tale. E un moment de renastere chiar, deoarece esti pe cale sa alegi alt drum, sa accepti alt stil de a fi sau de a actiona, si totul tine de propria ta alegere. Nimeni nu te obliga sa faci schimbarea, ci, daca e sa aiba loc, e numai creatia propriei tale vointe si a propriilor tale ganduri. Ceea ce doresti tu acum genereaza un va de schibari benefice pentru tine de acum inainte, poate pentru cateva luni, poate pentru ani de zile in perspectiva, tocmai de aceea trebuie sa fii constient de greutatea momentului si sa iei decizia intelept, optimist, cu incredere deplina in rezultate.

RAC

Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ti mai domoli tie graba si de a-ti alunga temerile sau suspciunile. De ce te indoiesti de ceea ce te asteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si mai marete, cu alte ocazii, ca atare adu-ti aminte de acele succese din trecut si gandeste-te ce anume le-a generat. 

LEU

E foarte stimulativ sa vezi ce bine evolueaza lucrurile atunci cand pui atata suflet in ceea ce faci. Iti place activitatea de care te ocupi, dar si anturajul in care te afli, si cand toate merg excelent, e normal sa ajungi la rezultate foarte bune. Si viata sentimentala cunoaste astazi un val ascendent, de parca relatia in care esti implicat ar ajunge mai repede la o etapa superioara ce iti inspira deja mai multa incredere in viitor.

FECIOARA
Te remarci printr-o atitudine severa ce te va ajuta sa-ti atingi mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta parerile din jur cu un dram de supunere nu e in beneficiul tau, ca atare devino militantul agresiv dispus sa faca orice pentru victoria pe care ti-o doreste. Chiar daca aceasta atitudine autoritara ti-ar putea crea neplaceri si animozitati in societate, merita sa fii asa pana la capat, ca sa arati tuturor ca esti stapan pe situatie si stii ce vrei.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel