EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 20 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Soarele intră în Taur. 

Astăzi, Soarele intră în semnul Taurului. Acest tranzit vine cu o doză de pragmatism. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne acordăm timp activităților care ne fac plăcere, ne aduc confort, dar spre tot ce înseamnă partea financiară. Vom fi metodici, nu vom dori să fim grăbiți și nici nu vom dori suprize. 

Berbec

Vrei nu vrei, începând de astăzi și până pe 21 mai vei fi preocupat doar de sectorul financiar. De creșterea veniturilor și eficientizarea cheltuielilor. 

Taur

Primești o porție zdravănă de energie și vitalitate. Ai putea să fii mai atent la înfățișare, dar și la modul în care te manifești. 

Gemeni

Începe o perioadă în care vei primi numeroase revelații pe plan spiritual. Indiferent de ce ai face. Și chiar ai nevoie. 

Rac

Vei beneficia mult mai ușor de sprijinul celolalți. Dar un lucru este cert: trebuie să înveți să le ceri și tu ajutorul, nu doar să aștepți. 

Leu

Îți vei muta atenția asupra carierei și poziției sociale. Acțiunile tale vor întoarce reflectoarele către tine, exact ce îți place. 

Fecioară

Vei avea mai multă claritate în ceea ce privește planurile de viitor și idealurile. Îți vei da seama dacă ai o miză cu adevărat într-un proiect. 

Balanță

S-ar putea să detești următoarea perioadă pentu că vei pierde timp, energie și alte resurse. De asemenea, te vor invada mai multe frici. 

Scorpion

Soarele va activa sectorul relațiilor. Vei fi cu ochii pe partener mai mult ca oricând. Nu neapărat din cauza acțiunilor sale. 

Săgetător

Astrele te invită să fii mai atent la modul în care muncești. Nu ar strica să te preocupi de eficientizare și optimizare. 

Capricorn

Soarele intră în zona plăcerilor și a iubirii. Deci ai face bine ca, în următoarea lună, să te acorzi timp și atenție acestor domenii. 

Vărsător

Problemele familiei vor fi mai prezente în viața ta. Și față de altădată, acum chiar nu vei mai putea inventa scuze pentru a scăpa. 

Pești

Vei fi avantajat în planificarea călătoriilor, în susținerea examenelor, dar și în rezolvarea chestiunilor administrative mai complicate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel