Urmărește emisiunea live


Horoscop, miercuri, 19 iunie 2019

Horoscop. Balanţa astazi îşi poate schimba echilibrul emoţional din cauza unui eveniment minor, iar panurile Scorpionului în această zi se pot schimba de mai multe ori.

Balanţă

Balanţa astazi îşi poate schimba echilibrul emoţional din cauza unui eveniment minor. Scandalurile, resentimentele și controversele cauzate de lipsa echilibrului emoțional nu sunt excluse. Se recomandă să vă liniştiţi cât mai curând posibil, să acordați atenție lucrurilor și să vă interziceți iritabilitatea. Azi există şi șansa de a vă reface capitalul dintr-o sursă neprevăzută, poate loteria sau ceva neaşteptat. În ceea ce privește sănătatea, se recomandă o atenție sporită.

Scorpion

Planurile Scorpionului în această zi se pot schimba de mai multe ori. Cel mai probabil, cineva dintre oamenii apropiați te va afecta. Înainte de a face un compromis, pentru a îndeplini cerințele sau capriciile cuiva, gândiți-vă la consecințele acestui pas. Se recomandă protejarea intereselor în afacerile profesionale. Nu permiteți cuiva necinstit, îndrăzneț și despotic să vă folosească pentru a-şi atinge propriile scopuri. Restul zilei promite să treacă fără probleme.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii riscă să uite o promisiune făcută în urmă cu mai mult timp unei persoane foarte dragi. De asemenea, aţi putea să vă reîntoarceţi la un obicei prost, cu care v-aţi luptat cu succes şi la care aţi renunţat de multă vreme. Asta v-ar putea costa pregătirea sportivă. În afaceri, lucrurile nu merg foarte bine aşa că astrele vă recomandă o comunicare mai bună cu managementul.

Capricorn

Capricornii emană senzualitate prin toţi porii. Astăzi, v-aţi putea întâlni jumătatea, în cazul în care nu sunteţi implicaţi într-o relaţie. Eliberați-vă dorințele și visele. Există o șansă unică să atrageţi atenția unei persoane care vă atrage de foarte multă vreme. Nu vă lăsaţi intimidaţi, acţionaţi şi veţi trage lozul câştigător.

Vărsător

Mediul în care lucrează Vărsătorii poate provoca disconfort. Cel mai probabil, majoritatea momentelor neplăcute vor apărea la locul de muncă. Este posibil să fiți nevoiți să comunicați mai mult cu un coleg pe care l-aţi disprețuit din momentul în care l-aţi cunoscut. În sfera personală, însă, lucrurile merg ca pe roate. Cei care caută iubire adevărată ar putea avea noroc. Există șansa să întâlniţi o persoană împreună cu care veţi construi o relaţie ce poate ajunge la căsătorie.

Pești

Astăzi, Peştii pot rata o afacere extrem de profitabilă. Vă place aventura, iar asta v-ar putea deturna atenţia de la o întânire importantă. Luați în considerare această previziune și fiți foarte atent atunci când începeți un nou proiect. În plan personal, totul este încununat de succes. Nu sunt recomandate deplasările lungi, în special pentru cei care nu tolerează căldura sau sunt hipertensivi.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel