Horoscop, miercuri, 17 octombrie, 2018

Horoscop. O vreme, nimic nu părea să mai înainteze pentru Lei, dar pesemne că era doar liniştea de dinaintea unui mare salt cu câteva etape mai în faţă. Taurii au la dispoziţie nişte bani, dar după ce îi vor cheltui, nu vor mai rămâne cu nimic din această sumă considerabilă.

Horoscop, 17 octombrie 2018, BERBEC

Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţa unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu trezeşti mai târziu în faţa unui impas.

Primul pas pentru a porni în această nouă direcţie ar fi să arunci o privire foarte clară asupra paşilor parcurşi anterior şi să îţi dai seama ce ştii, ce poţi, ce ai. Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât eşti, dar nici invers, să-ţi găseşti doar slăbiciuni şi defecte.

Dacă singur nu te poţi aprecia, priveşte-te prin ochii altora: oare ei cum te văd?

Horoscop, 17 octombrie 2018, TAUR

Ai la dispoziţie nişte bani, dar după ce îi vei cheltui, nu vei mai rămâne cu nimic din această sumă considerabilă. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achiziţii costisitoare, a unei investiţii masive, şi toată cărămida asta de bani pe care o ai în mână pentru câteva ore, va lua calea acestui mare ţel.

Nu contează că-i dai, că doar acesta le e scopul, ci contează minunata senzaţie de fericire, de abundenţă, de relaxare, de confort pe care o vei avea după aceea. Poţi considera, pentru o zi, că banii chiar aduc fericirea, şi când îi ai, şi când îi dai!

Horoscop, 17 octombrie 2018, GEMENI

Nu te mai gândi atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în tine numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist.

Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă şi nu te lăsa copleşit de ea!

Horoscop, 17 octombrie 2018, RAC

Dacă nu încerci să le controlezi pe toate, vei vedea că propria intuiţie te va duce acolo unde trebuie să ajungi, deci lasă-te purtat de val. Înăbuşă gândirea, care poate veni cu reguli mult prea stricte pentru situaţia de faţă.

Eşti într-un moment în care numai sufletul te va ajuta să iei cele mai bune decizii, fără a încerca nici să le ştii pe toate dinainte, nici să le conduci tu într-o anumită direcţie, aşa cum ar vrea raţiunea.

Aşteaptă, imaginează-ţi că eşti o frunză dusă de apele care curg la vale şi te vei trezi, la un moment dat, că ai ajuns la destinaţie fără să fi făcut eforturi prea mari decât să pluteşti în voie.

Horoscop, 17 octombrie 2018, LEU

O vreme, nimic nu părea să mai înainteze, dar pesemne că era doar liniştea de dinaintea unui mare salt cu câteva etape mai în faţă. Aşa simţi acum, că după o prelungă aşteptare, dintr-o dată lucrurile capătă un ritm mai alert, ducând din ce în ce mai repede spre un nivel superior pe care, după aceea, vor rămâne mai multă vreme.

E un semn bun că a meritat să aştepţi atât până aici, chiar dacă totul evolua mult mai lent decât ai fi tolerat tu, dar iată că, atunci când eşti motivat, ai suficientă răbdare chiar şi când te mişti ca melcul. Ai motive să fii mândru de ceea ce ai obţinut.

Horoscop, 17 octombrie 2018, FECIOARĂ

Ai grijă la atitudinea agresivă pe care o adopţi astăzi, pentru că, deşi pe tine te ajută să-ţi atingi scopurile, s-ar putea să-l deranjeze pe altul. Cineva are de suferit din cauza nervilor tăi, a tonului ridicat, a ambiţiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie să cântăreşti cu atenţie câtă energie investeşti în planul în care te implici.

A-i domina pe alţii, a le da ordine, a o face pe şeful doar pentru că ai un interes personal, nu e pe placul multora. Fii ambiţios şi urmăreşte-ţi scopul, dar nu face din asta un mod de a răni pe cei mai sensibili care pot considera orice cuvânt mai dur ca pe un atac la persoană, chiar dacă nu asta e intenţia ta.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel