Horoscop, miercuri, 17 iulie 2019

Horoscop. Balanţa trebuie să-şi asculte inima atunci când vine vorba de dorinţele acesteia, iar Vărsătorii sunt confuzi şi nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi mări veniturile.

Balanţă

Balanţa trebuie să-şi asculte inima atunci când vine vorba de dorinţele acesteia. Ascultă-ţi intuiţia astăzi şi totul va fi bine. Este foarte probabil că acest lucru vă va determina să vă formați sau să vă salvați relația într-un mod pe care nu l-ați fi crezut posibil. În același timp, găsiți timp să vă concentrați și pe creativitatea dvs. Cu toate acestea, există şi cealaltă parte a monedei, resimțită mai ales de cei care nu-şi permit să acţioneze doar pe baza intuiţiei.

Scorpion

Scorpionul astăzi riscă să devină o marionetă în mâinile cuiva. Este posibil ca cel care vă controlează să fie unul dintre colegii mai în vârstă sau o persoană care vă este şef la locul de muncă. Acest lucru un este neapărat de evitat, pentru că vă oferă şansa de a vă degreva de responsabilitate, dacă lucrurile nu ies aşa cum trebuie. De asemenea, astăzi trebuie acordată atenție în procesul de semnare a contractelor, de încheiere a oricăror tranzacții financiare, precum și în procesul de învățare a unor activități mai puţin cunoscute.

Vezi și: EXCLUSIV Eclipsă 2019. O zodie află secrete. Astrolog DCNews: Mare grijă!

Săgetător

Săgetătorul trebuie să fie atent la comportament, deoarece modul încrezător cu care acţionaţi ar putea avea anumite lacune. Încercați să nu lăsați înalta stimă de sine să crească în narcisism. Respectați sentimentele celor dragi, în special cei care sunt mai în vârstă sau mai tineri. Încercaţi măcar să afişaţi o modestie în ceea ce priveşte comportamentul, chiar dacă în sinea voastră ştiţi că sunteţi superior în multe privinţe.

Capricorn

Astăzi, Capricornii primesc veşti extraordinare. Vin tot felul de informaţii, care mai de care mai spectaculoase. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi echilibrul ca să te poţi bucura de aceste veşti. De asemenea, nu te epuiza fizic. Dacă mergi la sală sau în parc, fii cumpătat. Nici suprasolicitarea intelectuală nu e recomandată. Drept urmare, fii relaxat şi bucură-te de această zi minunată, plină de surprize.

Vărsător

Vărsătorii sunt confuzi şi nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi mări veniturile. Treci printr-o perioadă deloc fastă din punct de vedere financiar şi trebuie să găseşti soluţii ca să ieşi din criză. Este foarte probabil ca un prieten, coleg sau membru al familiei să te ajute în acest sens şi să-ţi facă o ofertă avantajoasă, de nerefuzat. Seara, astrele îţi recomandă o atmosferă romantică alături de persoana iubită.

Pești

Peştilor nu trebuie să le fie frică să-şi etaleze ideile. S-ar putea ca o astfel de iniţiativă la locul de muncă să ducă la o avansare sau la o mărire de salariu. Mai ales dacă munca ta ţine de domeniul creaţiei. Etalează-ţi cu mândrie ideile şi vei avea parte de surprize extrem de plăcute. Seara, oferă-i partenerului de viaţă un cadou. Dacă ești singur, te poți întâlni cu o persoană care îţi dă târcoale de ceva vreme. S-ar putea să fii surprins.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel