HOROSCOP, miercuri, 15 martie, 2017

Berbec

Esti un fel de lider in colectivul din care faci parte si ar trebui sa-i conduci si pe ceilalti spre un rezultat comun, dar te irita faptul ca unii nu iti respecta autoritatea si fac totul dupa cum cred ei de cuviinta. Nu e momentul sa fie independenti si sa faca opinie separata, ar trebui ca toti sa-si uneasca fortele spre un scop unic, de aceea iti va fi greu sa te impui in fata celor mai tineri care au impresia ca le stiu pe toate. Ar fi bine sa te asculte, pentru ca tu stii mai bine ce trebuie facut.

Taur

Esti o fire pragmatica, dar daca iubirea se combina si cu interesul, atunci esti un om fericit. Iubesti si cu sufletul, dar si cu mintea, pentru ca nu ai putea iubi pe cineva fara un sfant in buzunar. Astepti dovezi materiale de iubire si simti si tu, la randul tau, sa faci gesturi de generozitate din iubire, ca sa-i demonstrezi celuilalt cat de mult tii la el. Relatia voastra evolueaza pe un teren stabil si promitator, cu mari sanse sa mergeti mai departe impreuna ca o pereche foarte bine inchegata ce pune accent pe un plan comun.

Gemeni

Afacerile merg bine, banii se aduna usor, pentru ca ai idei excelente care pot atrage castiguri frumusele daca sunt puse in practica. Daca iesi la cumparaturi, te atrag lucrurile foarte moderne, incat nu ar fi de mirare sa te intorci acasa cu o tableta de ultima generatie sau cu o poseta din ultima colectie. Simti nevoia sa-ti arati bunastarea si prin obiectele pe care le detii, caci e o placere sa iesi la cumparaturi azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o forma excelenta sa atragi atentia si sa-ti demonstrezi valoarea.

Rac

Dragostea este frumoasa si senzuala, asa cum o vezi tu azi, existand un schimb reciproc foarte intim intre voi: de la suflet la suflet. Daca azi cunosti pe cineva nou, atractia va fi spontana si vei descoperi in ochii celuilalt acelasi interes pe care il ai si tu fata de el. Se poate naste o idila de toata frumusetea, daca esti in cautarea . In cuplurile deja inchegate, declaratiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relatiei. Fii generos in sentimente si exprima-le intr-o forma romantica.

Leu

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

Fecioara

Esti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de aceasta zi pentru a te dedica sufletului intru totul. Orice isi doreste acum spiritul tau, ii vei oferi cu generozitate, fie ca e vorba de lectura, de odihna, de calatorii cu tenta religioasa, de o anumita hrana, pentru ca simti ca acest tratament te ajuta sa te purifici si sa-ti reincarci bateriile. Simti ca ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum si vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te astepta ca lumea sa ti le si inteleaga!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel