Horoscop, miercuri, 15 aprilie 2020

Horoscop. Săgetătorii vor fi foarte nerăbdători.

Berbec

Vrei să îți ajuți prietenii. Îi intrebi care sunt nevoile lor și încerci să cauți soluții rapide și eficiente. Bunăvoința ta îi va impresiona. 

Taur

Vine o vreme când ceri recunoaștere de la oricine, chiar și de la cei care sunt zi de zi alături de tine. Vrei ca eforturile tale să fie apreciate măcar verbal.

Gemeni

Conjuncția lui Chiron cu Mercur te face să ai limba ascuțită. Spui tot ce te doare și nu mai menajezi pe absolut nimeni. 

Rac

Cu greu ieși astăzi din postura de victimă. Vei crede că doar tu meriți să treci prin momente grele, deși există niciun motiv pentru asta. 

Leu

Partenerii primesc mai multă atenție și acest fapt te face să crezi că ești în umbră. Dar știi destul de bine că îți place să dramatizezi totul.

Fecioară

Poate le explici celorlalți că modul tău exagerat de a-i critica vine din dorința de a-i ajuta, și nu pentru a le provoca suferință. 

Balanță

Chiar dacă este o săptămână cu o încărcătură spirituala importantă, astrele îți recomandă să nu uiți să te bucuri de viață din când în când. 

Scorpion

Te uiți la toți cum se stresează și parcă îți vine să râzi de cât de caraghioși sunt. Dar nu o vei face pentru că în sinea ta știi că ești la fel. 

Săgetător

Nerăbdarea este la cote impresionante. Simți că nu mai poți să aștepți pe nimeni și nimic. Totuși, ar fi bine să cauți metode prin care să te liniștești. 

Capricorn

Începi de astăzi să îți faci cumpărăturile pentru sărbători. Și mai bine așa pentru că vei descoperi din timp că ai uitat de anumite produse. 

Vărsător

Le reproșezi celorlalți că exagerează cu pregătirile pentru Paște, mai ales că acum avem atâtea restricții. Fii mai atent la emoțiile tale!

Pești

Îți pui o mulțime de întrebări despre religie, spiritualitate și suflet. Ești mai interesat de partea nevăzută a vieții și vei sta mai mult retras. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel