HOROSCOP, miercuri, 13 septembrie 2017

Berbec

Ai impresia ca lumea nu te intelege corect, desi faci eforturi mari pentru a-ti exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de perceptie a informatiei, ci de receptare a emotiilor, pentru ca nici tu nu le transmiti in cea mai clara forma, dar nici ei nu fac nimic sa-si deschida inima mai larg ca sa le primeasca. Nu te astepta nici la semnale prea vii de afectiune, nici la vorbe prea calde, pentru ca azi fiecare e concentrat pe propriile probleme, fara sa acorde atentie celor din jur. Mai degraba tu reusesti sa te apleci asupra nevoilor altora, decat sa incerce vreunul din preajma ta sa te asculte cu inima.

Taur

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!

Gemeni

Treci printr-un moment in care trebuie sa arati cat de puternic esti, cat de pregatit esti in fata unei noi provocari, cat de serios privesti lucrurile. Nu e cazul sa fii sensibil, sa te temi de ceea ce urmeaza, sa te lasi condus sau intimidat de altii aparent mai puternici, ci e momentul tau de maxima luciditate si de curaj in care iti poti demonstra suprematia. Esti cel mai bun, nu ai motive sa te indoiesti de acest adevar, deci rupe orice bariere care te mai tin pe loc si fa un pas in fata tuturor cu incredere. Esti stapan pe situatie, detii toate informatiile de care ai nevoie in acest sens, dar iti mai trebuie doar un strop de tupeu ca sa te pui si mai mult in valoare.

Rac

Lasa-ti inima sa respire din nou, pentru ca ai tinut-o inchisa intr-o zona obositoare care a lasat urme asupra ta. E momentul sa te descatusezi de emotiile negative in care ai stat captiv de buna voie, desi ai fi putut lupta cu aceste stari nefaste. Lupta cu depresia, cu tristetea, cu senzatia ca nimeni nu te iubeste, pentru ca te inseli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, si pentru ca orizonturile sunt innegurate, ai tendinta de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alaturi de tine pentru a-ti distrage atentia de la ceea ce te apasa, totul e sa-l lasi sa te ajute.

Leu

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.

Fecioara

Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune si, mai ales, stii s-o spui!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel