Horoscop, miercuri, 12 decembrie, 2018

Horoscop. Greu de spus daca situatia care îi vizează astazi direct pe  nativii din Balanță, e un noroc sau un ghinion, de parca ar coexista ambele in acelasi loc. Vprsătorii simt ca se apropie cu pasi repezi de un mare succes, pentru care au depus mari eforturi pana acum.

Balanță – Horoscop 12 decembrie, 2018

Greu de spus daca situatia care te vizeaza astazi direct e un noroc sau un ghinion, de parca ar coexista ambele in acelasi loc.

Un eveniment trist contine si o nota optimista sau. invers, o mare reusita are si un pret de platit, ca atare e o zi in care poti cunoaste ambele fete ale medaliei alternativ sau simultan: si binele – si raul, si bucuria – si tristetea, si succesul – si esecul, fara a se exclude unele pe altele.

Semn ca tot ce incepe rau se poate transforma in ceva bun, pe nepusa masa, dar si reciproca este valabila: ceea ce te face acum sa zambesti, te poate face mai tarziu sa plangi, deci trateaza situatia moderat!

Scorpion – Horoscop 12 decembrie, 2018

Drumul tau spre un scop propus candva este compus din doua etape distincte. Prima dintre ele se poate spune ca s-a incheiat deja si ai extras o concluzie benefica ce te va stimula sa pornesti si in a doua etapa a acestei strategii.

Azi ai putea avea surpriza sa descoperi ca sari deja peste cea de-a doua etapa direct la rezultatul visat, la succesul final, de parca s-a comprimat timpul si nu mai e nevoie de inca un efort.

Filmul tau format din doua parti se incheie dupa primul episod intr-un mod spectaculos, pentru ca norocul apare in calea ta si te trimite mult mai repede la capat. Accepta aceasta crestere a ritmului si adapteaza-te din mers acestui salt!

Săgetător – Horoscop 12 decembrie, 2018

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea acestui moment de la care ai mari sperante, de parca ti-ai lega toate visele de el!

Il consideri aplanarea unei stari tensionate, impacarea mult asteptata in cazul unui conflict, raspunsul aducator de liniste dupa stres, un telefon de la omul de la care visai un semn.

Ceea ce asteptai de ceva vreme dar, din diverse motive, intarzia sa ajunga la tine, iata ca bate azi la poarta ta si te face sa te simti implinit, descoperind ca toata asteptarea a meritat.

Capricorn – Horoscop 12 decembrie, 2018

Planurile pe care le discuti cu familia au toate sansele sa devina realitate, deci aduna-ti pe toti in jurul tau pentru a stabili rolul fiecaruia in acest proiect de viitor.

Tu esti liderul oricarei actiuni de familie, pentru ca tu trebuie sa le spui si celor dragi ce au de facut.

Ei te vor urma orbeste, convinsi ca ai dreptate, deci foloseste-ti calitatile de conducator pentru a trasa directia comuna pentru perioada urmatoare. Impreuna sunteti o forta, dar succesul depinde de felul cum va concentrati toti spre scopul comun.

Vărsător – Horoscop 12 decembrie, 2018

Simti ca te apropii cu pasi repezi de un mare succes, pentru care ai depus mari eforturi pana acum.

Nu mai e mult si vei trage linie finala si vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru ca esti pe ultima suta de metri, simti ca si stresul creste, si nerabdarea se amplifica, de parca ai intrat in mijlocul furtunii si finalul e cel mai agitat moment al cursei.

Nu micsora ritmul tocmai acum, cand esti atat de aproape de marele tel, deci trage tare, chiar daca simti ca devine din ce in ce mai greu. Ar fi culmea sa abandonezi tocmai acum, inainte de ultima turnanta, deci hai, insista, se vede linia de finish deja!

Pești – Horoscop 12 decembrie, 2018

Nu esti deloc in apele tale si, pentru ca nu ai curajul sa te exprimi liber, din cauza unor inhibitii sau a emotivitatii excesive, nu lasi o impresie prea buna.

Esti timid, greu te urnesti pentru a te apuca de treaba, pentru ca esti influentat negativ de griji care nu te lasa sa te manifesti in voie.

Posibil ca anturajul sa fie vinovat de starile tale emotionale neplacute, pentru ca te afli in compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri si un viitor sumbru. Nu te poti elibera de acest mediu si incepi sa gandesti la fel...

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel