HOROSCOP, miercuri, 11 octombrie 2017

Berbec

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente cand tu ai trecut deja prin asta si ai sti ce este de facut. Ofera din ceea ce stii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Taur 

Controleaza-ti un pic atitudinea jucausa in fata unor persoane care nu stiu sa aprecieze glumele tale si pot reactiona agresiv. Trebuie sa le arati clar ca e doar o ironie, si nicidecum un atac la persoana, altfel te poti trezi in mijlocul unei razbunari furibunde. Ambaleaza-ti glumele intr-o forma mai vizibil umoristica, deoarece ai ghinionul de a avea langa tine oameni care nu au deloc simtul umorului si le interpreteaza pe toate gresit. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neintelegeri.

Gemeni 

Te simti cu un cap deasupra tuturor si ai un motiv de lauda sau de mandrie, cu privire la persoana ta, ceva ce te propulseaza un pic mai sus decat toti: ori un venit mai mare, ori o pozitie mai inalta, ori o stapanire de sine mai buna, si nu te sfiesti sa te folosesti de acest atu de care beneficiezi doar tu. Tocmai pentru ca esti cu un pic mai altfel decat ceilalti, te poti remarca mai usor prin acest avantaj al tau, fiind sansa ta de afirmare sau de lansare spre o directie superioara. Esti cu ceva mai bun sau mai puternic decat ceilalti, deci afirma-te!

Rac 

Arunca o privire inapoi, la anii de scolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un raspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp in urma, deoarece rezolvarea problemei de astazi se afla undeva prin sipetul tau cu amintiri. Trebuie sa umbli printre actele pe care le-ai aruncat in pod, printre lucrurile uitate si abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea sa fie scoase de la naftalina. Lauda-te cu bagajul de cunostinte acumulat in trecut, caci acum e momentul optim sa te folosesti de el!

Leu 

Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!

Fecioară

Taci si suporta unele conditii care nu prea iti convin, la prima vedere. Nu-ti place deloc sa o faci pe umilul, cand tu ai o atitudine de lider si orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea ca o pozitie inferioara, un ton scazut si putina modestie nu strica deloc. Ai multe de castigat de pe urma unei astfel de atitudini, dupa principiul capul taiat sabia nu-l taie. Taci si suporta unele conditii defavorabile acum, pe moment, pentru ca ceea ce poti obtine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merita efortul.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel