Horoscop, marți, 9 octombrie, 2018

Horoscop. Berbecii sunt  într-o pasă bună ce îi avantajează, mai tonic şi mai optimist ca de obicei. Pentru Lei, visele pe care le construiesc acum îi vizează pe toţi cei dragi, de aceea ar fi bine să-i atragi şi pe aceștia  alături, pentru a construi împreună. 

Horoscop, 9 octombrie 2018, BERBEC

Eşti într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic şi mai optimist ca de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru că ai în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup" în cazul unei situaţii în care dai semne de oboseală sau de plictiseală.

Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite. Ai numai de câştigat de pe urma acestei cunoştinţe, deci fă tot posibilul să-i intri în graţii. Ai contacte frecvente şi importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o laşi.

Horoscop, 9 octombrie 2018, TAUR

Este o perioadă bună în plan financiar, te-ai putea bucura atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Îţi permiţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, cea care atrage atenţia asupra ta.

Vei primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare, existând mari şanse ca bugetul să se îmbunătăţească simţitor printr-o mărire de salariu sau o promisiune în perspectivă, pe care abia aştepţi să o obţii pentru că simţi că aduce o senzaţie de confort, de bunăstare, poate chiar de fericire în viaţa ta.

Horoscop, 9 octombrie 2018, GEMENI

Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungi la un răspuns clar prin care ştii exact dacă poţi avea încredere în partener.

Ajungi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea te gândeşti la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care te arăţi dispus să vă creaţi un drum comun împreună.

Horoscop, 9 octombrie 2018, RAC

Bucură-te şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care îţi ies azi în cale. Nu aştepta evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase care îl fac să se simtă bine.

Joacă-te cu un dram de inocenţă, nu pune la suflet nimic ci descoperă ceea ce, ca om mare, nu ai timp să observi: o pisicuţă la geam, o floare apărută pe un strat, un nor de formă ciudată pe cer. Ai să vezi că astfel de atitudine, uşor infantilă, dar relaxată, te bine dispune imediat!

Horoscop, 9 octombrie 2018, LEU

Visele pe care le construieşti acum îi vizează pe toţi cei dragi, de aceea ar fi bine să-i atragi şi pe ei alături de tine, pentru a construi împreună. Tu poate doar propui ideea iniţială, după care se vor alătura şi ceilalţi membri ai familiei cu alte şi alte idei suplimentare, ca în final să se nască un plan bine conturat.

Ajută-i să-şi pună toţi mintea la contribuţia, să-şi exprime clar dorinţele şi scopurile, pentru că veţi naşte, laolaltă, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie să duci singur tot greul viitorului, ci să-i stimulezi şi pe ceilalţi să-şi aducă în felul lor contributia pentru un succes comun de toată frumuseţea.

Horoscop, 9 octombrie 2018, FECIOARĂ

Nu-i picta pe cei din faţa ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relaţiile în care eşti implicat te ajută să le dezvolţi pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din faţa ta, ca atare cunoaşte-l mai bine înainte de a-l caracteriza şi eticheta.

Azi ai putea fi tentat să-l priveşti prin nişte ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci dă jos ochelarii şi vezi cu ochii tăi, aşa cum e el cu adevărat. Nimeni nu e perfect, tot aşa cum nimeni nu e demn de critică pe nedrept, deci fii just în aprecieri.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel