EXCLUSIV  Horoscop, marți, 9 ianuarie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Soarele va face un trigon cu Uranus. 

Ne apropiem de un trigon între Soarele din Capricorn și Uranus din Taur. Începem să ne revenim după sărbători și apare dorința de noutate. De prospețime. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre.

Berbec

Astrele îți recomandă să te axezi pe zona profesională. Ești destul de ambițios și destul de competitiv în perioada aceasta. 

Taur

Începutul lui 2024 vine pentru tine cu numeroase întrebări legate de principii și valori. Și vei consuma mult timp pentru a găsi răspunsuri. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să accepți că nu poți controla toate aspectele din viața ta. Și să te ocupi doar de acelea care ți se potrivesc. 

Rac

Este nevoie de o schimbare, fie ea cât de mică, în cuplu. Partenerul s-a plictisit și simte nevoia de prospețime. 

Leu

Înainte de toate, trebuie să te ocupi de gestionarea stresului. Și de găsirea credinței interioare care te va ajuta oricând. 

Fecioară

Mercur se află și astăzi sub influența careului cu Neptun. Cu alt cuvinte, ar fi bine să te salvezi pe tine înainte de a te sacrifica pentru alții. 

Balanță

Astrele îți recomandă să verifici dacă mai ai nevoie de ceva prin casă. Este o zi bună pentru cumpărături în acest sens. 

Scorpion

Îți vei schimba atitudinea față de unele aspecte. Și vei alege să comunici diferit cu anumite persoane. Și chiar îți va face bine. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să cheltuiești banii într-un mod mai isteț. Adică să cauți cea mai bună ofertă calitate-preț. 

Capricorn

Trigonul Soare-Uranus te va ajuta să îți schimbi perspectiva, să privești o situație încurcată și din alt unghi. Și astfel, o vei rezolva, 

Vărsător

Nu prea reușești să vezi jumătatea plină a paharului. Pesimismul tău îi va alunga pe apropiați. Dar nu-i nimic! Te vei odihni. 

Pești

Te pregătești de schimbări profesionale. Important este să nu te victimizezi prea mult. Șefii vor aprecia dacă vei fi obiectiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel