EXCLUSIV  Horoscop, marți, 7 martie 2023

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Horoscop zilnic. Saturn intră în Pești. 

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești. Unul dintre cele mai așteptate evenimente astrologice ale anului 2023! Planeta limitelor intră în semnul care nu are deloc limite! Până în 2026, ne vom da seama mult mai bine de ce este concret și de ce este imaginație. Credințele ne vor fi testate. Dependențele ne vor face și mai rău dacă nu le acceptăm. De asemenea, vom începe să observăm diferențele clare între eu cred și eu știu. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător și bineînțeles, Pești. Acești nativi vor trebuie să încheie unele etape care nu își mai au rostul. Saturn este planeta care nu stă la discuții. Îl guvernează pe Cronos, stăpânul timpului, și vrea să ne arate că o viață avem. 

Tot în această zi, avem o Lună Plină în Fecioară! Care pune puțin gaz pe foc! Va strecura neliniște și agitație în viața nativilor menționați mai sus. O Lună Plină pe axa Fecioară-Pești vorbește despre vindecare, renunțare, suferință, dezinformare.  Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

Berbec

Chiar dacă ai foarte multe proiecte de rezolvat la muncă, astrele îți recomandă totuși să nu tragi de tine. 

Taur

Saturn se va muta în zona planurilor de viitor, deci vei avea impresia că totul se mișcă precum melcul. 

Gemeni

Se iau decizii importante în carieră care te vor influența în mod indirect și pe tine. Nu te lăsa condus de propriile scenarii. 

Rac

Capacitatea de învățare crește. Astrele îți recomandă să profiți din plin de acest lucru. Poate citești o carte nouă. 

Leu

Nu strică să faci un pas înapoi, Să fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău. Nu înseamnă neapărat să te pui pe locul doi. 

Fecioară

Relațiile tale se vor maturiza. Saturn nu te va mai lăsa deloc să înoți în gol. Fii mai atent la emoțiile tale!

Balanță

Ceva nu este în regulă. Vei avea acest sentiment toată ziua. Dar nu este cazul să îți trăiești ziua așa dacă nu ai dovezi. 

Scorpion

Saturn te va responsabiliza. Nu te vei mai putea purta ca un copil în momentele grele. Trebuie să îți asumi chiar dacă nu îți convine. 

Săgetător

Luna Plină de astăzi vrea să îți arate că nu ai echilibru carieră-familie. Și chiar dacă nu ai familia ta, tot trebuie să faci pentru tine. 

Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, își schimbă semnul, deci zi importantă. Vei fi mult mai atent la modul în care comunici cu apropiații. 

Vărsător

Saturn intră în zona banilor. Și te va face mult mai atent la bugetul personal. Parcă nu mai vrei să dai cinci lei pe ceva care poate fi găsit și la patru lei. 

Pești

Saturn intră în semnul tău. Începe un proces serios de maturizare. Dacă ești acolo unde trebuie, te va ajuta să crești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel