Horoscop, marți, 7 mai 2019

Fecioarele trebuie să evite oamenii agresivi
Fecioarele trebuie să evite oamenii agresivi

Horoscop. Taurii s-ar putea simţi plictisiţi de această zi, considerată poate monotonă pentru spiritul lor, însă surprizele vor apărea cât de curând, iar  Leii au o mare șansă de succes.

Berbec

Nativii Berbeci sunt sfătuiţi de astrologi să dea atenție planului profesional. Cu munca și pasiunea care vă caracterizează ați putea obține rezultate care vor fi recompensate. Poate vor deschide calea unei promovări, spune horoscopul. De asemenea, este probabil ca un membru al familiei să fie într-un impas și să vă ceară ajutorul, iar sprijinul vostru s-ar putea să conteze.

Taur

Taurii s-ar putea simţi plictisiţi de această zi, considerată poate monotonă pentru spiritul lor, însă surprizele vor apărea cât de curând. Concentraţi-vă la serviciu şi nu vă lăsaţi pierduţi în propriile gânduri. Spre după-amiază, prietenii sau persoana iubită vă vor invita în oraş. Ori veţi avea parte de o cină romantică, ori de o plimbare liniştită în aer liber, însă mai mult ca sigur starea voastră se va schimba semnificativ în bine.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea rol de observator în această zi. Staţi departe de conflicte, situaţii tensionate sau probleme între colegi, mai ales dacă nu vă implică în mod direct şi nu vă afectează imaginea. Fiți răbdători și puteți găsi un beneficiu neașteptat din evenimentele zilei. Petreceţi seara în compania celor dragi, fie că este vorba de familie ori persoana iubită.

Rac

Racii trebuie să fie pregătiţi pentru tot felul de situaţii neaşteptate. Chiar dacă deţii controlul, s-ar putea ca neprevăzutul să vină din partea prietenilor, care par să aibă tot felul de probleme în ultima perioadă. S-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, lumea ta va fi întoarsă pe dos de o persoană specială, de care este foarte posibil să te îndrăgosteşti. Spre seară, s-ar putea să apară chetuieli neprevăzute, o achiziţie neplanificată.

Leu

Astăzi, Leii au o mare șansă de succes. Poate că vei avea o întâlnire fructuoasă la locul de muncă, fapt ce îţi deschide calea spre o avansare în funcţie. Pentru unii, succesul vine în viața lor personală. O relaţie de prietenie se poate transforma într-una de iubire. Cei care au deja un partener, vor duce relaţia la un nivel superior. În tumultul acestor emoţii, ar fi bine să ai grijă să te menajezi, spune horoscopul.

Fecioară

Fecioarele trebuie să evite oamenii agresivi. Energiile lor negative ar putea avea un impact devastator asupra ta. Ziua ar putea trece foarte liniştit dacă te concentrezi asupra rutinei, evitând situaţiile neprevăzute. Spre seară, mergi la film sau cumpără-ţi ceva din magazinul tău preferat. Simte-te liber să experimentezi.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel