Horoscop, marți, 7 ianuarie 2020

Rudele apropiate ale Peștilor îi  contactează pentru a le  cere ajutorul
Rudele apropiate ale Peștilor îi contactează pentru a le cere ajutorul

Horoscop. Atenția celorlalți este îndreptată către nativii din Taur,  fără ca aceștia  să fi făcut ceva în mod special.

Berbec

Opui foarte multă rezistență la orice propunere pe care o primești astăzi. Ai nevoie de mai mult timp ca alții pentru a lua o decizie.

Taur

Atenția celorlalți este îndreptată către tine fără ca tu să fi făcut ceva în mod special. Poate că este cazul să profiți de acest lucru.

Gemeni

La finalul zilei vei avea o revelație: aceea că iar ai cheltuit pe lucruri nefolositoare. Încerci să îți găsești scuze, dar mai bine cauți soluții.

Rac

Dacă vrei ca această zi să fie liniștită și armonioasă, atrele îți recomandă să iei legătura cu prietenii cei mai apropiați.

Leu

Focusul este pe relația dintre tine și persoanele cu autoritate din viața ta. Vrei să le înțelegi mai bine pentru a le putea câștiga aprecierea.

Fecioară

Dai dovadă de multă inspirație și creativitate la locul de muncă. Totuși nu exagera astfel încât tot greul să pice pe umerii tăi.

Balanță

Toată lumea îți tine discursul despre faptul că nu ești responsabil. Explici că ești matur și că ai experiență de viață, dar nu ajunge.

Scorpion

Persoana iubită are o zi mai grea si se va feri de tine. Te va ruga să o lași să se izoleze pentru câteva momente pentru a se detașa de probleme.

Săgetător

Intri într-o criză de timp și îți pierzi încrederea că poți duce la bun sfârșit toate sarcinile. Ceri o prelungire a termenelor limită.

Capricorn

Astăzi ai și alte obiective, nu doar cele din sfera profesională. Treburile gospodăriei nu se rezolvă de la sine.

Vărsător

Cei singuri vor simți nevoia de a cunoaște persoane noi și vor căuta diverse metode în acest sens. Ceilalți vor să se distreze imediat după terminarea serviciului.

Pești

Rudele apropiate te contactează pentru a-ți cere ajutorul. Inițial vor părea îngrijorate de viața ta, dar pe urmă vor recunoaște că au un interes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel