EXCLUSIV  Horoscop, marți, 5 martie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Chiron și Nodul Nord fac o conjuncție in semnul Berbecului. 

Pe 5 martie, avem o conjuncție Chiron-Nodul Nord în semnul Berbecului. Acest eveniment vine să ne arate că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine. S-ar putea să suferim din cauza faptului că, dincolo de toate eforturile noastre, nu avem validarea celorlalți. Încercăm să compensăm prin a-i forța pe ceilalți să ne iubească. Avem impresia că dacă nu o fac, nici nu merităm. Suferința este opțională. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii prea izolat, să te întâlnești cu prietenii și să încerci să fii mai sociabil. Îți va face bine. 

Taur

Dacă la serviciu nu este liniște și stabilitate, nu este nicio problemă. Nu lupta pentru a aduce lucrurile cum erau odată. 

Gemeni

Mercur se apropie de o conjuncție cu Neptun. S-ar putea să întâlnești tot felul de situații ciudate pe care să nu le poți explica. 

Rac

Dacă apar momente neplăcute pe plan profesional, astrele îți recomandă să nu provoci vreo ceartă sau discuții contradictorii. 

Leu

Astrele îți cer să îți vezi interesul. Să te ții de obiectivele tale. Și să acorzi mai puțin timp oamenilor și situațiilor inutile. 

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de o conjuncție cu Neptun. Există riscul să fii ușor influențat, atât de apropiați, cât și de străini. 

Balanță

Astrele vă recomandă să stați departe de reproșuri în cuplu. Nu este o zi bună pentru certuri cu persoana iubită. 

Scorpion

Astrele vă recomandă să nu vă lăsați ușor păcăliți de reclame sau de cuvintele unor apropiați. Aveți o doză suplimentară de naivitate. 

Săgetător

Ruminezi toată ziua la unele neînțelegeri din familie. Astrele îți recomand să încerci să te îndepărtezi de propriile percepții. 

Capricorn

Vei avea probleme cu orientarea. De asemenea, s-ar putea să fii mai dezorganizat. Încearcă să te bazezi pe oamenii dragi. 

Vărsător

Multe griji pe plan financiar. Cu siguranță ai cheltuieli, dar nu este cazul să petreci ziua doar preocupându-te de acest aspect. 

Pești

Îți va fi greu să te păstrezi logic și emoțional. Emoțiile te pândesc peste tot și nu te lasă deloc să le controlezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel