Horoscop, marți, 5 martie, 2019

Horoscop. Pentru Gemeni, zbaterea de a pune in practica schimbari le poate lua destul de mult din energie azi, iar Leii au o zi sub auspicii bune.

BERBEC

Mintea ta este rapida si brici iar actiunile tale pot lasa consecinte asupra fizicului tau daca nu intelegi sa te protejezi si sa iti ajustezi viteza de functionare la una ponderata, oricat de multe lucruri vrei, stii si poti sa faci. Ai grija de sanatatea ta, de inima ta si de felul in care stomacul tau gestioneaza toate lucrurile pe care i le pui in fata. Nu indeparta lucruri importante sau oameni importanti din incercarea de a rupe barierele ce iti stau in cale.

TAUR

Este un bun timp sa te gandesti la setul tau de credinte intepenite ce au nevoie de putina flexibilitatea ca sa permita lucruri si intamplari colorate si vesele in viata ta. Petrece timp cu cei dragi si cu oameni ce te inspira si iti sustin libertatea personala. Daca te-ai decis sa discuti subiecte importante cu superiorii sau sa ceri o marire, fa-o cu o atitudine calma dar totodata vorbind sincer si autentic ce gandesti.

GEMENI

Zbaterea de a pune in practica schimbari iti poate lua destul de mult din energie azi. Tine de credintele tale si de ceea ce iti aduce stabilitate in viata, incercand sa iti echilibrezi lumea profesionala cu cea privata iar relatiile cu responsabilitatile ce iti apasa pe umeri. Propriile tale tipare iti pot sta in cale, iar zbateri interioare risca sa te faca sa te simti nesigur. Fii practic si ramai in miscare pentru a-ti curata mintea de informatie in exces si chiar toxica.

RAC

O zi cu suisuri si coborasuri pe care nu le poti ocoli. Infrunta-le cu curaj si accepta ca pot fi si astfel de provocari in viata ta. Poti fi tentat sa faci o criza de nervi, dar nu te ajuta la nimic. Mai mult, iti poate fi total deavantajoasa. Incearca sa te relaxezi, sa iti pastrezi calmul.

LEU

O zi sub auspicii bune. Acum este momentul sa-ti faci planuri sis a stralucesti cu ideile tale. Succesul este aproape. Vibratia pozitiva a zilei iti va da incredere si optimism, asa ca vei putea sa-ti asumi riscuri pe care nu le-ai fi incercat pana acum.

 FECIOARA

Pregateste-te sa fii popular. Ideile tale vor fi apreciata si multi vor sa iti devina aliati. Acest lucru iti va da suficienta incredere de sine pentru a continua si a incepe sa-ti pui planurile in aplicare. Respectul si aprecierea dupa care tanjesti. Mai mult, vei descoperi ca multa lume te iubeste vrea sa te vada pe culmile succesului.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel