Horoscop, marți, 5 februarie, 2019

Crişan Andreescu / 05 feb 2019 / 08:40 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Se pare că în ultima vreme Vărsătorii au  făcut eforturi serioase pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum resimt oboseală acumulată. În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neașteptate pentru Scorpioni, care le dau programul peste cap. 

Horoscop, 5 februarie 2019, Balanță

Este posibil să întâmpinați dificultăți în plan sentimental și să deveniți irascibil. Horoscop zilnic 5 februarie va sfătuiește să va păstrați calmul și să nu va grăbiți să replicați. Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile pentru aplanarea unui conflict în familie, dacă va temperați orgoliul și încăpățânarea.
Puteți avea realizări deosebite în activități creative.

Horoscop, 5 februarie 2019, Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neașteptate care va dau programul peste cap. Nu este exclus să fiți nevoit să plecați într-o călătorie în interes profesional, anunțata în ultimul moment. Partenerul de viață ar putea fi nemulțumit de schimbarea de program. Horoscopul zilei 5 februarie va sfătuiește să reacționați cu calm și înțelegere, pentru a evită un conflict în familie.

Horoscop, 5 februarie 2019, Săgetător

Contextul astral al zilei sporește riscul de neînțelegeri și exagerări, așa că horoscopul de marți 5 februarie va recomanda să fiți tolerant și diplomat în comunicarea cu cei din jur, atât în plan profesional, cât și în familie. S-ar putea să fiți tentat să amânați o călătorie în interesul familiei, din rațiuni financiare. Chiar dacă aveți intenții bune și nu vreți decât să reduceți cheltuielile, riscați să va indispuneti partenerul de viață.

Horoscop, 5 februarie 2019, Capricorn

Este posibil să fiți indispus din cauza că un coleg de muncă sau un partener de afaceri a luat o decizie neinspirată într-o chestiune financiară. Dacă reacționați cu calm, puteți să evitați o ceartă și să găsiți o rezolvare eficientă a problemei. În a două parte a zilei, horoscop zilnic 5 februarie va recomanda să va relaxați și să va detașați de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosferă din familie.

Horoscop, 5 februarie 2019, Vărsător

Se pare că în ultima vreme ați făcut eforturi serioase pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum resimțiți oboseală acumulată. Recomandarea horoscopului zilnic din 5 februarie este să nu forțați lucrurile și să aveți răbdare. Sunt șanse mari că în curând să vi se propună colaborarea într-o afacere rentabilă. În această perioadă nu sunt indicate speculatiile.

Horoscop, 5 februarie 2019, Pești

În prima parte a zilei aveți tendința să fiți cam visător și să neglijați probleme importante la locul de muncă sau în afaceri. Horoscop zilnic 5 februarie va recomanda să nu începeți proiecte sau activități noi, pentru că riscați să luați decizii greșite. Sfaturile unei persoane apropiate v-ar putea ajută să evitați o încurcătură neplăcută.

Citeste mai multe pe Antena 1

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22