EXCLUSIV  Horoscop, marți, 4 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Luna va tranzita semnul Vărsătorului. 

Luna tranzitează semnul Vărsătorului și se va intâlni cu Mercur și Saturn, conjuncții ce predispun la detașare și obiectivitate. Ne apropiem de un sextil între Venus retrogradă și Neptun, o configurație astrală care ne poate ajuta să ne împăcăm cu trecutul, mai ales din punctul de vedere al relațiilor.

Berbec

Vei avea un filtru destul de obiectiv prin care vei trece toate informațiile. Comunici foarte puține despre tine și asta te va ajuta.

Taur

Atenția pe care o vei primi la locul de muncă poate fi și bună, dar și rea. Depinde doar de modul în care îi judeci pe colegi.

Gemeni

Vei lupta pentru dreptate și adevăr cât e ziua de lungă. Problema este că o vei face pentru alții, și bineînțeles mai puțin pentru tine.

Rac

Te vei conecta greu cu oamenii din jur. Partenerul dă semne să regrete ceva ce a făcut sau tu începi să îți dai seama că ai exagerat.

Leu

Vei interacționa cu oameni diferiți, ale căror opinii te vor provoca. Dar astfel îți dai seama că încăpățânarea nu te ajută deloc.

Fecioară

Comunici doar cu cine vrei tu la serviciu. Și s-ar putea să faci asta pentru că ai unele interese. Vei găsi soluții diferite la probleme.

Balanță

Venus va fi sub vraja lui Neptun în curând, ceea ce înseamnă că vei fi ușor de înduplecat, atât la serviciu, cât și acasă de cei dragi.

Scorpion

Chestiunile referitoare la casă te scot din sărite. Ai un program încărcat și zero timp pentru reparații sau problemele familiei.

Săgetător

Nu rezolvi nimic doar cu vorba și agitația. Trebuie să fii puțin mai practic. Astrele îți recomandă să nu asculți sfaturile altora.

Capricorn

Discuțiile despre chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Și vei atât de preocupat încât nu îți vei da seama de nevoile persoanei iubite.

Vărsător

Cu Luna, Mercur și Saturn în tranzit prin semnul tău, vei deveni persoana de bază de peste tot. La serviciu, acasă, printre prieteni.

Pești

Vor apărea unele cheltuieli neașteptate. Nu vor fi neapărat mari, însă unele mici, dese și sâcâitoare. Prietenii vor fi înțelegători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel