Horoscop, marți, 30 octombrie, 2018

Horoscop. Taurii se luptă cu  banalitatea care se așează peste un anumit proiect de la care aceștia aveau alte așteptări. Fecioarele se simt ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer.

Horoscop, 30 octombrie 2018, BERBEC

Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, iar roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine!

Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Horoscop, 30 octombrie 2018, TAUR

Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat.

Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete.

La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.

Horoscop, 30 octombrie 2018, GEMENI

Faci echipă bună cu o persoană la fel de energică şi de implicată în proiectul care te preocupă şi vă stimulaţi excelent unul pe altul.

Găseşti în el tovarăşul cel mai potrivit care te împinge şi pe tine de la spate, te motivează să depui toate eforturile pentru a ajunge cât mai repede la rezultatul dorit.

Chiar dacă uneori mai ridică tonul şi se comportă agresiv, nu te deranjează atitudinea sa, pentru că are efect benefic asupra ta în momentele când îţi pierzi încrederea. Nu te lasă să micşorezi ritmul, ci te susţine să vâsleşti mai departe!

Horoscop, 30 octombrie 2018, RAC

Ţi se cere o mai bună comunicare directă cu ceilalţi, ca să vă spuneţi fiecare părerea. Cu siguranţă ai în jur colegi prietenoşi, deci trebuie să le ceri sfatul şi ajutorul chiar dacă nu ai nevoie de ele.

Simţindu-se consultaţi la orice mişcare, aceştia vor învăţa să-şi asume responsabilităţi şi să faci din relaţia profesională una mult mai solidă.

La un moment dat, ai putea face sau oferi mai mult decât normal iar colegii să răspundă inechitabil faţă de contribuţia ta, dar eşti mai generos ca oricând, fără a aştepta ceva anume în schimb.

Horoscop, 30 octombrie 2018, LEU

Iubirea pare să capete o tentă de superficialitate, ca şi cum nu ai fi interesat de mai mult decât de un simplu flirt. Îl joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serios, de aceea l-ai putea face pe cel de lângă tine să se cam îndoiască de sentimentele tale, dacă acestea există cu adevărat.

Poate fi o zi dedicată escapadelor sentimentale şi nimic nu te atrage mai mult acum decât joaca încât transformi orice relaţie într-o distracţie. Nu prea iei dragostea în serios, ci descoperi că este amuzant să te joci cu vorbele.

Horoscop, 30 octombrie 2018, FECIOARĂ

Te simţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tăi sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe răspunsuri la întrebările tale.

Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă. Azi nu au chef sau nu au încredere în tine.

Citerste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel