Horoscop, marți, 26 februarie, 2019

Horoscop. E aer de sărbătoare în jurul nativilor din Balanțe, de parcă se pregătesc evenimente măreţe. Capricornii trebuie să accepte acest ritm alert de desfăşurare a acţiunii, pentru că e o perioadă când toată lumea e agitată, stresată.

Balanță

E aer de sărbătoare în jurul tău, de parcă se pregătesc evenimente măreţe! Intri într-o etapă nouă a vieţii tale, pe un nivel superior, ce implică, pe de o parte, curajul schimbării, şi pe de altă parte, asumarea de noi responsabilităţi. Îţi dai seama că nu e un moment oarecare, deci fii pregătit să închizi o poartă în urma ta, pentru a urca la etajul următor. Eşti în plin proces de dezvoltare, de creştere, de ascensiune, iar acum eşti abia la începutul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigurează la orizont e motiv de maximă bucurie. 

Scorpion

Chiar dacă ai fi tentat să spui că eşti prins într-un punct mort de la care nimic nu se mai mişcă, vei vedea că zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveşte de minune situaţiei de faţă. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioadă de platou care, deşi nu aduce nimic nou, e răgazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca să te pregăteşti pentru ceea ce urmează. Vei vedea că exista un plan undeva acolo sus în care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun în viaţa ta.

Săgetător

Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Capricorn

Acceptă acest ritm alert de desfăşurare a acţiunii, pentru că e o perioadă când toată lumea e agitată, stresată, pe fugă. Şi tu eşti la fel, deci nu ai de ce să judeci pe alţii pentru nervii pe care îi generează în jur. Parcă toţi ar fi intrat într-un iureş fantastic, dorind să le rezolve pe toate pe loc, dar nu e bună această agitaţie. Viteza excesivă, în orice plan s-ar traduce ea, că e pe şosea, că e la muncă sau în comunicarea cu ceilalţi, naşte stres inutil, deci calmează-te mai întâi. 

Vărsător

Ai la dispoziţie cheia care dă drumul la motorul de energie pozitivă de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scânteia, deci ce mai aştepţi? Aprinde flacăra ce te va duce la un rezultat demn de laudă, la o reuşită de toată frumuseţea, care te va stimula şi mai şi! Priveşte numai în sus şi numai înainte, nu ţine cont de cei care te mai trag uneori înapoi, care încearcă să-ţi taie elanul, pentru că nu ai nevoie de ei! Tu ai ţelurile tale înalte şi posibil de atins şi acolo trebuie să-ţi focalizezi acum toată atenţia. 

Pești 

Ai o discuţie matură, serioasă, cu un efect fantastic asupra psihicului tău, de parcă ai sta de vorbă cu un preot, cu un psiholog, cu un profesor demn de tot respectul pentru ceea ce are să-ţi transmită. El devine sursa emoţiilor tale de vârf, dar sunt emoţii constructive, dătătoare de încredere, de siguranţă, de stabilitate în viaţa ta. Vocea lui îţi inspiră linişte şi securitate, sfaturile lui sunt generatoare de calm, deci e o reală plăcere să-i fii alături cât timp ai atâtea lecţii utile de primit prin intermediul său. 

Citeste mai multe pe enigmeleuraniei.blogspot.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel