EXCLUSIV  Horoscop, marți, 25 mai 2021

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne pregătim de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Săgetător de pe 26 mai.

Berbec

Te vei înfuria de fiecare dată când cineva nu îți va da dreptate sau atunci când oamenii din jur vor alege să facă lucrurile diferit față de ceea ce le vei recomanda tu.

Taur

Cantitatea de informații pe care o poți procesa va fi cu mult depășită. Și acest fapt va duce la imposibilitatea luării unor decizii în timp. Partenerul va avea și el mai multe cerințe. 

Gemeni

Ești prea agitat și cu greu vei face față furiei. Nu ai un motiv anume, ci pur și simplu nu ai un nivel ridicat de suportabilitate. Colegii se vor ciocni de atitudinea ta.

Rac

Astăzi este recomandabil să nu fii foarte strict cu planificarea. Multe nu vor ieși așa cum ai fi crezut și te vei panica. Dar asta nu înseamnă că nu vei reuși nimic până la finalul zilei.

Leu

Vei duce lupte de putere cu aproape orice persoană din viața ta. Partenerul, rudele, colegii sau chiar copiii. Discuțiile cu prietenii te vor mai echilibra.

Fecioară

S-ar putea să fii prea ironic, acid sau sarcastic. Chiar și cu persoanele care chiar nu merită. Și din păcate, nu îți vor crede scuzele.

Balanță

Vei trece prin dese momente în care una zici, alta se înțelege. Și cum ești dornic să împaci și capra și varza, vei pierde destul timp dând explicații.

Scorpion

Vei încerca să fii cât se poate de serios atunci când vei purta negocieri. Din păcate, colaboratorii tăi nu vor avea aceleași principii sau valori ca tine.

Săgetător

Partenerul îți poate da mai multe sfaturi legate de modul în care îți gestionezi timpul sau de cum știi tu să separi planul profesional de cel personal.

Capricorn

Vei exagera cu munca. Cu greu vei răspunde pozitiv propunerilor de relaxare primite de la cunoscuți. A renunța nu este neapărat ceva rău.

Vărsător

Ai nevoie de o figură puternică pe care să te bazezi. Fie că este un părinte, un partener sau chiar șeful. Chiar nu vrei să iei decizii singur astăzi.

Pești

La serviciu vei avea parte de mai multe faze care nu vor fi pe placul tău. Nu te învinovăți pentru ceea ce se întâmplă. Acceptarea este cheia succesului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel