Horoscop, marți, 23 octombrie 2018

Horoscop. Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu, şi pentru acest lucru Gemenii merită să facă astfel de gesturi ca să poată duce mai departe ce au început. Nativii din Fecioare sunt  mai sigur pe ei datorită roadelor concrete la care ajung azi.

Berbec,  Horoscop 23 octombrie 2018

Ai aşteptat această zi ca să faci o mare schimbare de direcţie în planurile tale. Aveai de multă vreme gândul acesta să porneşti pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, dar azi consideri că e perfect să-i dai startul!

Momentan, nu prea ştii încotro mergi, ştii doar că vrei altceva, dar, deşi eşti nesigur încă pe ceea ce te aşteaptă la capăt, ai convingerea că ai făcut o alegere bună şi foarte curând se vor vedea şi urmările! Dacă ai decis schimbarea, ţine-te de ea până la capăt, nu te opri la primele hopuri, pentru că vor apărea şi acestea!

Taur, Horoscop 23 octombrie 2018

Chiar dacă unele lucruri nu evoluează exact aşa cum ai planificat, merită să mai faci şi unele sacrificii, din când în când, pentru a le mai da câte un impuls pozitiv înainte.

Nu te crampona de o singură direcţie, nu te încăpăţâna să urmezi o cale neapărat aşa cum ai stabilit iniţial, ci mai acceptă, pe parcurs, şi alte idei, pentru că ele pot fi soluţii de compromis benefice situaţiei de faţă.

Dacă te-ai ţine de o singură idee, spunând că aceea e cea mai bună, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naşte şi din acceptarea altor păreri, chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu ele. Ascultă deci sfaturi, chiar dacă nu-ţi convin pe de-a-ntregul.

Gemeni, Horoscop 23 octombrie, 2018

Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu, şi merită să faci şi tu astfel de gesturi ca să poţi duce mai departe ce ai început. Azi trăieşti, la nivel personal, ceva din balada meşterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare.

Nu te gândi la ce renunţi sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obţine la capătul acestor eforturi.

Merită, deci nu mai analiza tributul ce se cere plătit, pentru că recompensa pe care o vei obţine la final e un puternic sentiment de satisfacţie, de împlinire, care contrabalansează perfect toate aceste emoţii negative trecătoare. Nu contează suferinţa de acum faţă de bucuria de la capăt!

Rac, Horoscop 23 octombrie, 2018

Eşti plin de solicitudine şi te arăţi dispus să cooperezi în orice plan, chiar şi în acelea în care nu eşti pe deplin de acord cu ideile vehiculate.

Eşti persoana cea mai conştientă de importanţa dialogului paşnic pentru a redresa situaţia de faţă, tocmai de aceea eşti tu primul care cedează în cazul în care atmosfera devine apăsătoare.

Ce rost să o ţii doar pe a ta, când se poate discuta şi altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.

Leu, Horoscop 23 octombrie, 2018

Eşti la o răscruce de drumuri şi ai două căi diferite de mers, dar deşi ambele au multe de oferit, tu ai atracţie doar spre una din ele.

Nu te lăsa însă atras de prima variantă, ar fi bine să cunoşti ceva şi din a doua direcţie pe care o ai la dispoziţie, ca nu cumva să alegi ceva şi mai apoi să descoperi că ar fi fost mai bună a doua variantă.

Nu te arunca la primul impuls, mai amână un pic decizia şi pune în balanţă cele două propuneri ca să fii sigur că ai ales corect.

Fecioara, Horoscop 23 octombrie, 2018

Eşti mai sigur pe tine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare materială, fie că e vorba de bani,fie de un ţel atins, eşti mai motivat şi tragi tare.

Primeşti o sumă de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăţi administrative şi gospodăreşti care nu mai suferă amânare, ca atare vei plăti lumina sau chiria, orice altă factură care îşi aşteaptă rândul şi pe care nu o mai poţi amâna. Te vei simţi mai bine după ce o vei aduce la zi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel