EXCLUSIV  Horoscop, marți, 23 aprilie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne pregătim de Luna Plină în semnul Scorpionului. 

Soarele din Taur se rupe de careul cu Pluto. Mâine vom avea Luna Plină în Scorpion. Iar miercuri, Mercur își va opri retrogradarea. Atmosfera astrologică este destul de încărcată și intensă. S-ar putea să ne confruntăm cu emoții puternice, să trecem de la o stare la alta într-o clipită și să avem tendința să abandonăm unele lupte. 

Berbec

Îți consumi energia pe lucruri de nimic. Astrele îți recomandă să stai departe de situațiile în care te implici doar tu. 

Taur

Inițial, vei avea tendința de a te victimiza, dar îți vei da seama repede că așa rămâi captiv în anumite situații încurcate. 

Gemeni

Te vei răzgândi des. Tu reușești să te adaptezi din mers, dar cei din jur se vor plânge de instabilitatea ta. 

Rac

Apropierea de Luna Plină vine cu tot felul de temeri pe care le hrănești în mod gratuit. Este cazul să fii mai pragmatic. 

Leu

Smerenia te va ajuta enorm. Apropiații te vor privi cu mult respect când vor vedea deschiderea ta față de problemele lor. 

Fecioară

Vezi totul în alb și negru. Astrele îți recomandă să îți dai seama că propria percepție nu este aceeași cu perspectivele apropiaților. 

Balanță

Te vei stresa prea mult din cauza unor probleme de la serviciu. Astrele te invită să nu iei nimic personal și să nu neglijezi odihna. 

Scorpion

Luna Plină se va petrece în semnul tău. Deci este posibil să fii neliniștit fără o cauză anume. Evită bănuielile nefondate. 

Săgetător

Oboseala își va spune cuvântul. Tu ești cel mai important om din viața ta. Deci trebuie să ai grijă de tine. 

Capricorn

Dacă te vei baza prea mult pe alții, vei avea surprize neplăcute. Trebuie să înveți să îți investești energia într-un mod dozat. 

Vărsător

Instabilitatea de la locul de muncă te va obosi enorm. Vei avea tendința de a te judeca singur. Greșelile fac parte din viață. 

Pești

Când ești foarte tăcut, când ești cel mai vorbăreț. Astrele te invită să eviți orice exces de zel. Răbdarea va fi aliatul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel