EXCLUSIV  Horoscop, marți, 21 decembrie 2021

Horoscop, marți, 21 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 21 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Solstițiul de iarnă. 

Astăzi are loc Solstițiul de iarnă. Cu alte cuvinte, avem prima zi a iernii astronomice în emisfera nordică. Cea mai scurtă zi și cea mai lungă noapte din an. Din punct de vedere astrologic, Soare își va începe tranzitul prin semnul Capricornului. Timp de o lună, vom fi predispuși la o viață mai simplă, serioasă, la a fi mai retrași și mai disciplinați.

Berbec

Atenția ți se va muta spre zona profesională. În ciuda sărbătorilor care vin. Vrei să știi clar care îți este rolul și cum îl poți îmbunătăți.

Taur

Vei deveni pe nepusă masă mai înțelept, mai conservator și mai dornic de a face dreptate. Astrele îți recomandă să îți lași câteva zile chiar libere.

Gemeni

Nu ar strica să te asiguri înainte de sărbători că nu ai uitat să plătești vreo factură sau vreo datorie. Vei fi mai interesat de cum îți poți testa puterea interioară.

Rac

Te vei axa prea mult pe nevoile celorlalți. De parcă doar ei ar exista. Și atenție că nu te obligă nimeni! Ai nevoie de “noi”, nu doar de “tu”!

Leu

O parte din munca prestată ți se va părea nedemnă de tine. Dar te ajută să descoperi cât de organizat și disciplinat ești.

Fecioară

Vei fi plin de inspirație. Din tăcutul clasei, vei deveni protagonistul. Ideile tale se vor răspândi cu ușurință. Și chiar vei avea nevoie de momente distractive.

Balanță

Soarele va tranzita sectorul familiei. Deci, pentru o perioadă, vei fi preocupat de bunăstarea celor dragi și de confortul sporit al locuinței.

Scorpion

Interacțiunile sociale vor fi cele care vor conta. Curiozitatea va fi instrumentul tău cel mai de preț. Și ar fi bine să lași si spontaneitatea să zburde.

Săgetător

Vei fi preocupat doar de finanțele personale. Faci calcule peste calcule. Ar fi bine să eviți cheltuielile pe lucruri superficiale.

Capricorn

Intrarea Soarelui în semnul tău te va scoate în față, atât acasă, cât și la serviciu. Emani multă încredere și siguranță de sine.

Vărsător

Pentru câteva zile, prioritatea ta va fi reîncărcarea bateriilor. De aceea, astrele îți recomandă să stai mai retras și să te odihnești pe cât posibil.

Pești

Programul tău va fi unul foarte aglomerat. Apropiații îți vor face agenda următoarelor zile. Și chiar nu vrei să stai foarte retras.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel