Horoscop, marți, 21 aprilie 2020

Horoscop. Capricornii vor avea conflicte minore cu familia. 

Berbec

Toată lumea te încurajează să te ocupi de un proiect, dar tu încă nu ești așa de sigur. Mai ai de pus la punct câteva detalii înainte. 

Taur

Este una dintre acele zile în care nu vrei să asculți de nimeni, nici măcar de ordinele șefilor. Vrei să fii rebel în adevăratul sens al cuvântului.

Gemeni

Ai foarte multe lucruri de făcut și bineînțeles că nu știi de care să te ocupi prima dată. Fii curajos și ia o decizie, oricare ar fi ea!

Rac

Găsești înțelegere la șefii tăi sau la celelalte persoane cu autoritate din viața ta. Astfel, vei reuși să îți rezolvi o parte din problemele personale. 

Leu

Incertitudinea de la locul de muncă nu te ajută să fii deloc creativ. Ai o sumedenie de gânduri, care mai de care mai îngrijorătoare. 

Fecioară

Cineva îți solicită ajutorul financiar și ai timp să te gândești mai mult. Un coleg îți va oferi sfaturi foarte folositoare în carieră.

Balanță

Partenerul vrea să se implice într-o acțiune riscantă și tu vei încerca să îl oprești. Ocupă-te mai bine de pasiunile tale. 

Scorpion

Atitudinea colegilor nu este pe placul tău. Aceștia se comportă precum o turmă, de parcă nu ar gândi și pentru ei. Vei fi singurul care se va răzvrăti. 

Săgetător

Descoperi că rutina îți face bine, că obiceiurile zilnice nu îți iau libertatea. Partenerul va fi foarte haotic și te va zăpăci și pe tine. 

Capricorn

Te decizi să împărtășești familiei anumite aspecte neplăcute. Din păcate, reacția lor nu va fi cea așteptată. Dă-le timp!

Vărsător

Stilul impulsiv nu te caracterizează și ți se va atrage atenția că exagerezi astăzi. Nu mai ai răbdare și faci gesturi necugetate. 

Pești

Lenea e cucoană mare și tu alegi să îi faci loc serios în viața ta. Nici măcar treaba de la serviciu nu te mai motivează să fii mai activ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel