Horoscop, marți, 2 aprilie 2019

Horoscop. Racii  își vor aminti de trecut, de o suferință, de cineva care i-au  rănit cândva – e o poveste neîncheiată la timp, care îi mai necăjesc uneori. Supărarea Fecioarelor  pe unul dintre copii este un paravan de care se folosesc pentru că se simt neînțeleasă. 

Berbec

Renunță la înverșunare, fii calm și lasă furia să treacă. Abia apoi, în liniște, gândește-te la toată situația prin care treci. Analizează puțin atitudinea celui care te-a supărat. Nu a fost, oare, în esență, o dovadă de iubire? Caută iubirea în tot ce s-a întâmplat, în tot ce ți s-a spus, în mesajul din spatele cuvintelor. Vezi doar partea bună, intenția adevărată! Treci peste acuze, așa-zisa greșeală sau trădare, peste orice durere pe care o simți. Iartă-te pentru ceea ce încă nu înțelegi acum, iartă pe cel de alături – totul va fi bine, neînțelegerile se vor rezolva, iar prietenia va fi mai puternică.

Taur

După atâta vreme în care tăcerea a dăinuit, după această perioadă în care ai crezut că ai rămas singur, că ai fost abandonat și uitat, primești un telefon-surpriză. E o dovadă că lucrurile evoluează și se dorește rezolvarea, că totul va fi rezolvat, dacă și tu îți dorești asta, normal. Intențiile sunt bune, dar depinde de tine, de reacțiile pe care le vei avea și atitudinea pe care o vei adopta față de celălalt. Se face un pas spre împăcare, spre reapropiere, se caută calea spre inima ta. Va fi nevoie de aprobarea ta și de liniște, ca dorința să fie de ambele părți, să asculți cu atenție tot ce ți se spune.

Gemeni

Pare că totul s-a întors împotriva ta, că toți au ceva cu tine, că nimeni nu este mulțumit de tine și de ceea ce faci tu, indiferent de cum faci, reacțiile celor din jur te determină să-ți pierzi încrederea. Te sfătuim să te liniștești și să lași lucrurile să se așeze din nou – așa cum e mai bine pentru tine acum. Autocritica și neiertarea te îndepărtează de obiectivul tău, de liniște, armonie, satisfacție, împlinirea pe care ți-ai fi dorit-o. E nevoie de timp și odihnă, de restabilirea încrederii în tine însuți, de o triere a responsabilităților și a urgențelor. Ocupă-te de tine însuți mai mult, apoi ocupă-te de restul. 

Rac

Astăzi îți vei aminti de trecut, de o suferință, de cineva care te-a rănit cândva – e o poveste neîncheiată la timp, care te mai necăjește uneori. Ar trebui să faci pace cu tot ce-a fost, cu fiecare persoană care consideri că ți-a greșit sau care te-a rănit. Fii mai îngăduitor cu tine însuți, fii mai blând în cuvinte și lasă furia să dispară fără să-i dai glas! Îți faci rău singur, te agiți acum, dar este prea târziu. Dacă vrei să te simți mai bine, iartă tot ce te rănește încă, iartă lipsa ta de reacție și tăcerea dintre voi. Ca să poți continua, trebuie să închei această etapă. Și să o lași încheiată.

Leu

O rudă apropiată te-a cam supărat, dar tu trebuie să-ți vezi de treabă, fără să mai pui la suflet tot ce ți se spune cu atâta convingere. Astrele spun că lucrurile se vor aranja doar atunci când vei înțelege că nu ai niciun motiv să te simți vinovat pentru nemulțumirea pe care o simte cel de lângă tine. Gândește-te că e vorba de familie, comunică totul foarte scurt și clar – asta este singura ta responsabilitate, apoi renunță să te mai îngrijorezi. Timpul le va rezolva pe toate pentru tine.

Fecioară

Supărarea ta pe unul dintre copii este un paravan de care te folosești pentru că te simți neînțeleasă. Comunicarea și iubirea familiei te vor ajuta să treci cu bine peste orice situație. Acum ai nevoie doar de timp ca să îți pui ordine în gânduri, să înveți despre tine însuți – să îți accepți vulnerabilitatea și stările sufletești. Mâine va fi deja o altă zi, iar tu te vei simți mult mai bine, iar asta se va vedea și în legătura cu al tău copil. Ai răbdare cu tine însuți, așa cum au și cei din jurul tău. Este totul bine, doar tu vezi probleme serioase peste tot.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel