EXCLUSIV  Horoscop, marți, 19 martie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Soarele se pregătește să iasă din Pești. 

Soarele se apropie de intrarea în semnul Berbecului. Tot în acest semn, Mercur se apropie de o conjuncție cu Chiron. În curând vom avea și Echinocțiul de primăvară. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai atent la replici. Cuvintele tale vor fi dureroase pentru oamenii dragi. Și nu se vor putea detașa de acestea. 

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn, ceea ce înseamnă că s-ar putea să simți rezistența celorlalți mai mult ca oricând. 

Gemeni

Conjuncția lui Mercur cu Chiron îți va da bătăi de cap. De ce? Vei fi destul de pesimist și vei fi mult mai atent la veștile negative. 

Rac

Luna se află în semnul tău, deci treci prin multe stări. Astrele îți recomandă să fii mai atent la discuțiile de la serviciu. 

Leu

Grijile financiare te vor copleși și nu te vor putea ajuta cu nimic. Astrele îți recomandă să încerci să te gândești și la altceva. 

Fecioară

Relația cu partenerul poate fi mai tensionată. Astrele îți recomandă să fii mai diplomat, să nu te victimizezi și să cauți pacea. 

Balanță

Apropierea lui Venus de Saturn îți provoacă neajunsuri, mai ales la serviciu. Ar fi bine să eviți indiscreția. Colegii sunt doar colegi, nu și membri ai familiei. 

Scorpion

Astrele te încurajează să fii mai vocal. Încearcă să nu lași pe mâine ce poți face astăzi. Mai ales în ceea ce privește zona profesională. 

Săgetător

Cu o vorbă bună rezolvi totul! Astrele îți recomandă să nu te iei prea în serios și să încerci să privești totul din mai multe perspective. 

Capricorn

Discursul tău va fi admirat de cei din jur în continuare. Vei avea calități de mediator. Astrele îți recomandă să fii mai deschis față de partener. 

Vărsător

Pot apărea cheltuieli care îți vor da planurile peste cap. Astrele îți recomandă să nu te blochezi și să încerci să fii mai optimist.

Pești

Soarele mai petrece o zi în semnul tău. Astrele îți recomandă să nu lași ziua să treacă degeaba. Și să faci ceva pentru tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel