Horoscop, marți, 19 martie 2019

Horoscop. Scorpionii vor reuşi în această zi să realizeze imposibilul. Îi aşteaptă o victorie cu adevărat măreaţă. Astăzi, Peştii trebuie să digere mai multe ştiri proaste deodată.

Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o surpriză financiară. Veţi descoperi o nouă modalitate de a vă mări veniturile, iar acest lucru putea fi făcut de mult timp. Concentraţi-vă însă pe prezent şi pe viitor şi veţi reuşi să vă modificaţi semnificativ stilul de viaţă. Împărtăşiţi şi cu rudele sau prietenii micul vostru secret pentru că este loc pentru toată lumea. Bucuria noilor câştiguri vă va forţa să faceţi cheltuieli inutile. Încercaţi să vă abţineţi!

Scorpion

Scorpionii vor reuşi în această zi să realizeze imposibilul. Vă aşteaptă o victorie cu adevărat măreaţă. Fie că vorbim despre locul de muncă, fie că vorbim despre un proces sau un proiect la care aţi muncit din greu, astăzi este ziua în care veţi fi răsplătiţi. Victoriile se vor ţine lanţ şi veţi reuşi să câştigaţi respectul celor din jur. Tot astăzi este posibil să începeţi o nouă poveste de iubire, să vă reînnoiţi relaţia cu o persoană pe care aţi iubit-o în trecut sau să reînnoiţi pasiunea din actuala relaţie.

Săgetător

Săgetătorii se vor simţi, astăzi, plini de energie. Veţi încerca să rezolvaţi problemele celor din jur, veţi asculta pe toată lumea şi vă veţi încărca cu tot felul de sentimente negative. Încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ. Nu este datoria voastră să salvaţi lumea. Cel puţin nu astăzi. Nu îi ignoraţi pe cei din jur, însă încercaţi să le explicaţi că ei sunt singurii care îşi pot rezolva problemele.

Capricorn

Astăzi, Capricornii nu trebuie să uite regulile de comportament în societate. Obiectivul este să obţii succesul în carieră "fentându-ţi" colegii. Este posibil ca acest lucru să includă un act imoral care vizează câștigul personal. Nu uita că altcineva îţi poate face fix același lucru. Seara, vei beneficia de atenţia celor din jur şi de cadouri extrem de plăcute. Cel mai probabil, cel care te va bucura este partenerul de viaţă.

Vărsător

Vărsătorii vor decide să-și petreacă această zi fără a face vreun act de bravură inutil. Cel mai probabil, potențialul tău energetic nu va fi prea mare. În plus, circumstanțele nefavorabile şi lipsa unui sprijin din partea celor dragi este o sursă de negativism. Astrele îţi recomandă să nu-ţi consumi inutil energia. Seara, ar trebui să te odihneşti şi să-ţi refaci forţele.

Pești

Astăzi, Peştii trebuie să digere mai multe ştiri proaste deodată. Cel mai probabil, aceste veşti sunt despre carieră. Este recomandat să amâni orice fel de semnare de contracte, mai ales dacă vizează tranzacţii imobiliare. Încearcă să te calmezi. Astăzi, trebuie să iei o decizie responsabilă, care ar putea trasa cursul vieții tale. Ziua ta poate, de asemenea, să se dovedească a fi cu ușurință și angajarea în ciuda unui accident teribil care ar putea apărea în acest moment.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel