Horoscop, marți, 19 februarie, 2019

Horoscop. Leii acceptă mâna întinsă azi de un coleg, pentru că se va dovedi a fi salvatoare într-un moment sensibil pentru aceștia. Nimic nu durează veşnic, iar proiectul la care Racii și-au adus contribuţia în ultima perioadă ajunge la final.

Berbec

Nu te grăbi, lasă timpul să curgă aşa cum vrea el, pentru că te afli într-un moment în care orice încercare de a sări peste unele etape se poate solda cu un eşec greu de reparat. Parcă ai fi înaintea unei decizii cu efecte pe termen lung şi nu ai voie să faci o alegere greşită, pentru că nu se mai poate modifica după aceea. Altfel spus, aşa cum îţi vei aşterne, aşa vei dormi, deci ai grijă ce faci! Ia-ţi tot răgazul necesar de gândire, nu te opri la prima concluzie care îţi vine în minte, pentru că mai pot apărea informaţii folositoare pe parcurs. 

Taur

Eşti elev la un curs foarte util din care ai multe de învăţat şi abordezi informaţia cu o curiozitate de copil dornic să acumuleze noi şi noi experienţe. Există un mentor în faţa ta, unul demn de respect şi de urmat, un exemplu de înţelepciune şi de maturitate şi, în sinea ta, îţi doreşti să-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoaştere. Accepţi faptul că eşti un începător în domeniu, un novice încă necopt, dar eşti convins că lecţiile pe care le primeşti de la acel model de inteligenţă din faţa ta vor avea efectele scontate şi, într-o zi, vei fi şi tu ca el.

Gemeni

Eşti concentrat la ce ai de făcut şi nu spui nimic la voia întâmplării, ci după ce te documentezi extrem de profund asupra oricărei probleme. Eşti un exemplu de seriozitate şi maturitate, încât, cine te are ca sfătuitor sau profesor, are numai de câştigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenţa ta iese în evidenţă prin tot ce spui, prin informaţiile pe care le transmiţi, prin argumentele pe care le susţii. Se vede că ai învăţat mult în viaţă, că ai acumulat un bagaj de cunoştinţe foarte vast, iar azi ai ocazia să te foloseşti de el într-un moment cheie.

Rac

Nimic nu durează veşnic, iar proiectul la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă ajunge la final. Nu are rost să mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ţi rămas bun cu lecţia învăţată din tot ce ai construit până acum. Nu e renunţare, pentru că poţi prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa următoare a unui proiect şi mai important, dar ceea ce ţi se cere ţie acum e să pui punct. E timpul să schimbi macazul, că o iei spre altceva, să-ţi iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns. De mâine porneşti spre altceva.

Leu

Acceptă mâna întinsă azi de un coleg, pentru că se va dovedi a fi salvatoare într-un moment sensibil pentru tine. Deşi vrei să crezi cu tărie că te poţi descurca şi singur, dacă totuşi admiţi că uneori ai nevoie şi de ajutor, vei avea numai de câştigat. Mai mult, dacă vei refuza ajutorul prietenesc şi sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ţi-o va lua înainte încât vei regreta mai apoi că n-ai fost pe fază. Nu te încăpăţâna să respingi orice ajutor şi nu te gândi că în spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru că, dacă-l respingi, a doua oară nu mai vine iar altul va şti să-l valorifice în defavoarea ta!

Fecioara

Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect cu un fel de inocenţă, ca un copil care habar n-are ce urmează, dar arde de nerăbdare să ajungă la finalul poveştii. E bună această atitudine, pentru că te ajută să continui ceva aflat încă pe parcurs, fără să-ţi pierzi entuziasmul şi interesul. Pedalezi mai departe cu energie maximă, ca să ajungi mai repede la capăt, şi fiecare nou episod care se adaugă la povestea ta, te stimulează din ce în ce mai mult. E ca atunci când citeşti un roman palpitant şi finalul unui capitol te trimite deja la următorul şi tot aşa, mai departe, până termini cartea pe nerăsuflate.

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel