EXCLUSIV  Horoscop, marți, 18 mai 2021

Horoscop, marți, 18 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 18 mai 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi avem o conjuncție între Venus și Nodul Nord. 

Berbec

Ești total diferit față de ieri, ai alt tonus. Ceilalți vor observa noua ta atitudine și vor decide să îți acorde mai multă atenție sau alte șanse.

Taur

În prima parte a zilei, te vei plânge de absolut orice, dar pe urmă îți vei reveni. Vei accepta că nu poți controla chiar tot ce se întâmplă în viața ta.

Gemeni

Ești prea rezervat, chiar și pentru gusturile tale. De fiecare dată când vei avea de luat o decizie, o să ai nevoie de o perioadă de procesare.

Rac

Socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu acelea din târg. Vei experimenta tot felul de stări atunci când vei discuta despre bani cu apropiații.

Leu

Chiar dacă nu se întâmplă ceva în mod special la serviciu, nivelul de anxietate va fi destul de ridicat. Gândește-te la ce vrei să demonstrezi, cui și de ce.

Fecioară

Ți se va cere să fii mai calm, mai diplomat și înțelegător cu persoanele care nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Cu grei vei reuși, dar e spre binele tău.

Balanță

Vei încerca să aplanezi orice conflict din jurul tău. Îți vei da seama că ai adevărate calități de mediator. Spiritul justițiar te va ajuta.

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mult mai vigilent în relațiile cu șefii sau colegii. Nu ești superficial din fire, dar astăzi te vei concentra cu greu. Vei găsi sprijin în brațele partenerului.

Săgetător

Colegii se mișcă greu și astfel îți complică și ție bunul mers al proiectelor personale. Dar nu ai instrumentele necesare pentru a-i face să fie mai eficienți.

Capricorn

Dacă nu vei învăța să renunți, adică să amâni sau să anulezi, vei avea mult mai mult de pierdut. Și pe bune, chiar nu le poți face chiar pe toate!

Vărsător

Partenerul te face mai atent la nevoile lui și decizi să îi acorzi mai mult timp. Problemele casei vă vor apropia. La serviciu va fi agitație.

Pești

Te preocupi într-un mod exagerat de problemele celor din jur. Ar fi cazul să îi lași să își vadă de viața lor. Astăzi chiar trebuie să fii serios la serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel