EXCLUSIV  Horoscop, marți, 17 august 2021

Horoscop, marți, 17 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 17 august 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne apropiem de o conjuncție Mercur-Marte în semnul Fecioarei.

 

Berbec

Îți vei analiza colegii și bineînțeles, vei găsi multe greșeli și neajunsuri în munca lor. Încearcă să nu fii prea agresiv.

Taur

Astăzi vei fi bun doar la chestiunile ce țin de bunăstarea propriei persoane, deci evită să ofer sfaturi persoanelor apropiate.

Gemeni

Partenerul se opune unor inițiative propuse de tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Ci doar să mai aduci îmbunătățiri.

Rac

Astăzi ai chef mai mult de vorbit și nu de muncit. Colegii vor observa tendința de procrastinare și îți vor atrage atenția.

Leu

Nu vei întâlni întotdeauna oameni pe placul tău. Dar îți garantează ceva astrele: că aceștia au apărut cu un rol important în viața ta.

Fecioară

Te agiți prea mult pentru nimic. Încearcă să îți dai seama de câte ori ai un exces de zel. Îți vei da seama că nu este deloc întemeiat.

Balanță

Parcă mai respiri și tu de când Venus a intrat în semnul tău. Capeți încredere și începi să accepți că viața e de mai multe feluri.

Scorpion

Ești prea protector cu persoana iubită. Îi calculezi toți pașii, te gândești la cele mai neplăcute scenarii și cauți posibile soluții.

Săgetător

Agitația de la serviciu își lasă amprenta asupra emoțiilor tale. Va trebui să găsești modalități de a te deconecta și relaxa.

Capricorn

Încă puțin și scapi de o perioadă mai epuizantă. Dar chiar și așa nu duci lipsă de idei și de putere de a le susține.

Vărsător

Astrele îți recomandă să fii atent la persoanele întâlnite zilele acestea. Cu ele nu mai poți avea aceeași atitudine ca până acum.

Pești

Partenerul este destul de agitat și fără să vrea, îți va transmite și ție starea lui. Este o zi bună pentru a face economii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel