Horoscop, marți, 16 octombrie, 2018

Horoscop. Vărsătorii trebuie să discute  cu familia despre planurile de viitor, urmând să le ia pe toate   la bani mărunţi ca să descopere pe ce resurse se poţi baza. Săgetătorii sunt dispuși să pună mâna  pe unelte să înceapă să construiească  acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile.

Horoscop, 16 octombrie 2018, BALANȚĂ

Ca să pui în practică acel proiect pe care îl construieşti în minte de ceva vreme, trebuie să te rupi un pic de activităţile cotidiene. E nevoie de linişte, poate şi de singurătate, ca să te poţi concentra eficient la ce ai de făcut.

Permite-ţi acest răgaz în care să studiezi, să te documentezi, să pregăteşti terenul cu minuţiozitate, pentru că nu e deloc simplu. E un plan de perspectivă în care orice detaliu contează.

Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer măsurate cu atenţie şi nu ai voie să greşeşti. Eşti foarte motivat să te apleci asupra acestui proiect, pentru că duce acolo unde vrei şi, mai ales, deţii sau atragi toate resursele unui succes deplin. Dar nu şi rapid!

Horoscop, 16 octombrie 2018, SCORPION

Nu accepta chiar pe oricine alături de tine. Dacă e să porneşti un parteneriat, ai pretenţii foarte înalte şi ţii cont de istoria celui din faţa ta. Dacă auzi despre el chiar şi cel mai mic detaliu care nu-l pune într-o lumină bună, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri când îţi alegi colaboratorii, ci ţii la distanţă orice persoană despre care ai auzit chiar şi cea mai măruntă bârfă nefastă sau cea mai mică greşeală comisă cândva. Nu vrei alături de tine decât oameni ireproşabili, morali, perfecţi dacă se poate, pentru că îţi dai seama că numele tău va fi asociat cu al lor şi nu ai vrea să tragi ponoasele după cine ştie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

Horoscop, 16 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Că e o afacere de succes sau o investiţie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e să-i dai startul acum, pentru că momentul e excelent.

Fă acest prim pas cu câteva cuvinte cheie în minte, care să te motiveze şi să-ţi alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belşug, prosperitate, abundenţă.

Spune-ţi-le în minte ca un cântec pus pe repeat şi ai să vezi că ele vor genera reuşita la care visezi şi de care te apropii cu ambiţie. Cheamă şi dă voie prosperităţii să intre în viaţa ta!

Horoscop, 16 octombrie 2018, CAPRICORN

Nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! S-a născut un gând fragil în mintea ta, dar suficient de puternic încât să te irite, ca un ghimpe de frică care nu merită nici măcar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fără nicio problemă, dar acum, pe moment, ţi se pare că e cel mai mare impas din ultima perioadă.

Nici vorbă: ai toate soluţiile potrivite la dispoziţie, totul e să asculţi ce-ţi transmite intuiţia. Ai mai trecut prin astfel de situaţii de multe ori şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivită şi deschide uşa către următorul nivel. Lasă frica şi îngrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!

Horoscop, 16 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Discuţi cu familia despre planurile de viitor şi îţi place să le iei pe toate la bani mărunţi ca să descoperi pe ce resurse te poţi baza. Fiecare îşi aduce contribuţia cumva, mai pune câte o cărămidă oricât de mică la atingerea acelui scop.

Sunt toate şansele să se aşeze lucrurile exact aşa cum doreai, deci, într-un limbaj mai comun, îţi ies pasienţele de minune! Poate nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că toate elementele îşi găsesc exact locul cel mai potrivit, ca şi cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru tine.

Există o sincronicitate perfectă, o poţi numi soartă, o poţi numi coincidenţă, dar intervine la ţanc pentru ca tu să-ţi vezi dorinţa împlinită.

Horoscop, 16 octombrie 2018, PEȘTI

Nu pune la suflet atitudinea cam agresivă a celor din jurul tău, ci întoarce-le orice replică mai acidă cu o ironie, cu o glumă, cu un joc de cuvinte, ca să le arăţi că nu te superi pe ei.

Dacă ar vedea la tine reacţii agresive, ar putea înteţi atacul, pentru că au impresia că aşa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi că unii nici nu-şi dau seama că sunt nervoşi şi irascibili, ci au această atitudine doar aşa, din spirit de frondă, ca să se pună ei împotriva tuturor, fără un motiv anume.

Fii tu cel care îi înţelege şi tolerează situaţia, adu-ţi aminte cum erai tu la vârsta sau în situaţia lor, şi trece-le cu vederea aroganţa inofensivă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel