Horoscop, marți, 16 aprilie, 2019

Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvoltă Capricornii gravitează în jurul corectitudinii
Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvoltă Capricornii gravitează în jurul corectitudinii

Horoscop. Energia Scorpionilor în exces e principalul inamic al planurilor acestora, pentru că nu  investesc în cele mai profitabile direcţii. Săgetătorii sunt  stimulați de o ambiţie nouă care îi  va ajuta să-și atingă mai uşor scopul.

Balanța

Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă tine şi pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ţi se propune. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă.

Scorpion

Poate chiar energia ta în exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru că nu o investeşti în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorifici spre proiecte de anvergură, în competiţii importante pentru reputaţia şi poziţia ta, în lupta spre a te remarca înaintea altora şi mai buni decât tine, s-ar putea s-o canalizezi spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlează-ţi acest bagaj de energie care e mult peste puterile tale şi ţine cont de cei care te mai trag de mânecă şi-ţi spun s-o laşi mai moale.

Vezi si: EXCLUSIV Horoscop 15-21 aprilie. Astrolog DC News, zodia care ar trebui să aibă mai multă grijă

Săgetător

Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul, chiar dacă unii spun că e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul şi încrederea maximă în reuşita acestui plan te vor împinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru că eşti pe calea cea bună. Primeşti tot felul de semne bune ca o garanţie că visul cel mare va deveni curând realitate, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe tavă peste noapte. E nevoie de efort susţinut şi de o energie maximă investită în acest scop, pe care îl vei atinge, fii sigur de asta!

Capricorn

Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvolţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau că e vorba de recunoaşterea adevărului aşa cum este el, vei vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei tale sentimentale şi o aşează din start pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere maximă unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte etapă cu etapă spre ceva care să vă inspire amândurora securitate şi durabilitate.

Vărsător

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Pești

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! 

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel