Horoscop, marți, 14 mai 2019

Horoscop. Gemenii ar putea fi puși într-o situație delicată, din cauza persoanei iubite. Pentru Fecioare e posibil să aibă o stare de spirit schimbătoare, dar cei de lângă ei te vor înţelege.

Berbec

Berbecii vor avea parte de o surpriză neașteptată în viața sentimentală. O persoană întâlnită recent le pune inima pe jar, iar singura lor preocupare devine cum să obțină o întâlnire "oficială". Răspunsul nu se va lăsa prea mult așteptat, deoarece această nouă apariție are mai mult curaj decât a lăsat de înțeles la prima vedere. S-ar putea să facă chiar ea primul pas, așa că ar fi bine să fii pregătit. La orice oră din zi și din noapte.

Taur

Taurii sunt sfătuiți să-și folosească energia cu multă atenție, deoarece un eveniment bizar le-ar putea da lumea peste cap. O veste importantă ar putea schimba complet toate planurile, atât ale tale, cât și ale celor dragi. E important să te ridici la înălțimea așteptărilor și să nu lași evenimentele să-ți dicteze destinul. Preia controlul și transformă problema într-o oportunitate. 

Vezi si: EXCLUSIV ZODIA care va câștiga bani, dar este avertizată de astre. La ce să fiți atenți 

Gemeni

Gemenii ar putea fi puși într-o situație delicată, din cauza persoanei iubite. Este posibil să fii ultimul care află despre planurile partenerului de viață, ceea ce va duce la momente tensionate. Dacă nu ai timp suficient pentru tine și ești în imposibilitatea de a te pregăti din timp, refuză cu fermitate. Mergi pe drumul tău și nu regreta nimic. Chiar dacă decizia pare luată la orgoliu, este important ca cei din jur, și mai ales persoana iubită, să îți respecte limitele.

Rac

Romantismul pluteşte în aer, dar dacă eşti deja într-o relaţie ai grijă să împărtăşeşti sentimentele cu partenerul. Dacă eşti singur, înainte de a trece la acţiune asigură-te că persoana pe care o placi şi vrei să flitezi e de easemenea singură. Tot astăzi e o zi perfectă pentru a pune la punct un plan de succes pentru a face economii.

Leu

Dacă oamenii îţi pot oferi astăzi momente unice, ai grijă la tehnologie şi la autovehicule, s-ar putea să îţi strice ziua. Astfel, ai putea să ai o zi în care munca ta să fie mai frustrantă decât de obicei, sau chiar să nu poţi ajunge la birou. Spre seară, norocul dă peste tine, în dragoste.

Fecioară

E posibil să ai o stare de spirit schimbătoare, dar cei de lângă tine te vor înţelege. Încearcă la muncă să îţi ţii emoţiile sub control. Spre după-amiază e posibil să apară evenimente care să îţi schimbe planurile. Unul dintre ele ar putea să fie o vizită surpriză a unui vechi prieten care nu a mai venit demult.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel