EXCLUSIV  Horoscop, marți, 12 martie 2024

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei

Horoscop zilnic. Venus intră în Pești. 

Venus intră în Pești. Acest tranzit ne îndeamnă să ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Pe durata acestui tranzit, Venus se va întâlni cu Saturn și cu Neptun. Vom trece repede de la confuzie la blocaje în zona amoroasă, dar și financiară. 

Berbec

Începe o perioadă bună pentru partea spirituală. Poate ai nevoie să ierți pe cineva sau să te împaci cu trecutul. 

Taur

Schimbarea lui Venus este una care îți priește. Vei fi mai interesat de viitorul apropiat. Vei găsi ușor oamenii care să te sprijine. 

Gemeni

Pot apărea beneficii în sfera profesională. Astrele îți recomandă să profiți de toate talentele tale și să nu fugi de responsabilități. 

Rac

Cei care au prezentări și examene vor fi foarte susținuți de către astre. Poți începe să îți planifici o călătorie dorită de mult timp. 

Leu

Chiar dacă simți că nu mai poți, tu tot mai găsești resurse interioare ca să continui. La finalul zile îți vei da seama de forța ta. 

Fecioară

Venus intră în casa relațiilor. Deci ai putea observa o îmbunătățire în comunicarea cu partenerul. Cei singuri vor avea mai multe șanse. 

Balanță

Vei avea tendința de a încurca borcanele la serviciu. Adică să te apropii prea mult de colegi și să nu mai poți fi obiectiv în momentele provocatoare. 

Scorpion

Venus te va ajuta să fii mai romantic și creativ. Astrele te invită să nu lași ziua să treacă fără a face un gest deosebit pentru partenerul de viață. 

Săgetător

Vei avea tendința de a te implica mai mult în activitățile ce țin de estetica locuinței. Ai numeroase idei care vor presupune și cheltuieli mai mari. 

Capricorn

Vorba dulce mult aduce! Venus își începe tranzitul în casa comunicării. Oamenii vor aprecia enorm discursul tău. 

Vărsător

Poate că este cazul să fii mai receptiv, să primești ajutor și să nu îți fie frică să te lauzi. Talentele tale trebuie scoase la suprafață. 

Pești

Venus intră în semnul tău. Și vine cu o doză suplimentară de carismă, încredere în propria persoană și romantism.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel