Horoscop, marți, 12 martie, 2019

Horoscop. 

BERBEC

Adu-ti aminte ce frumos si ce bine ai depasit in trecut unele hopuri similare, si repeta reteta de succes din acele vremuri. Nu e prima oara cand treci prin astfel de momente si ai rezolvat totul cu brio, ai depasit impasul, ai invatat lectia cea mai adecvata, deci de ce te temi? Ai experienta necesara pentru a trece si de aceasta data pentru un moment fragil, deci linisteste-te. Nu exagera cu ingrijorarea si cu lamentarile, si asteapta cu optimism si rabdare sa se calmeze spiritele.

TAUR

Muncesti cu sarg, pentru ca ai nevoie de bani si esti convins ca la finalul eforturilor de acum te asteapta si rezultatele palpabile pe care le astepti. Ba chiar esti capabil sa lucrezi si peste program, peste puterile tale practic, pentru ca fiecare ora care trece te apropie si mai mult de roadele pe care le visezi. Merita sa tragi tare acum, pentru ca nu mai e mult pana la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face sa gresesti. 

GEMENI

Stai si gandeste-te foarte lucid la situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totusi... Daca intuitia iti spune ca exista pe undeva si un risc, si o minciuna, si un motiv de ingrijorare, ocupa-te acum de ele, ca nu cumva sa treci la etapa urmatoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale, spunand ca e singura pe care o accepti, ci arata-te dispus sa incerci si alte solutii, poate mult mai bune decat cele la care te gandeai.

RAC

Nu pune la suflet conflictele banale care se mai incing azi, pentru ca nu merita atentie. Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. 

LEU

Poate te bate gandul sa incepi o afacere, sa iti schimbi serviciul, sa te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai astepti? Momentul este perfect pentru a lua startul cu entuziasm, cu incredere, cu determinare. Ia decizia cu optimism si apoi tine-te de drumul ales cu insistenta, convins ca la final te asteapta exact ceea ce visezi. Chiar daca pornesti pe acest drum fara sa detii, din start, toate resursele necesare unui succes deplin, nu te ingrijora. Multe vor aparea pe parcurs, deci cel mai important e sa-i dai startul: restul vine de la sine in forma si in momentul potrivit.

FECIOARA

Buna organizare a lucrurilor iti convine de minune, pentru ca reusesti sa te incadrezi perfect in termenii pe care ii ai la dispozitie. Ba chiar te simti bine si jubilezi cand vezi ca altii se impiedica, nu reusesc sa faca nimic impinsi de la spate, dar tu parca ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la indeplinire o sarcina, poate chiar inainte de termen, si astfel iti mai raman cateva minute sa revizuiesti etapele parcurse sau sa te ocupi si de ceva pentru sufletul propriu.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel