EXCLUSIV  Horoscop, marți, 11 mai 2021. Lună Nouă în Taur

Horoscop, marți, 11 mai 2021. Lună Nouă în Taur. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 11 mai 2021. Lună Nouă în Taur. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Marți, 11 mai, la ora 22.00 vom avea Luna Nouă în semnul Taurului.

Berbec

Cel mai important marcaj este în sectorul banilor. Și pentru că Luna Nouă este conjunctă cu Uranus și Lilith, cu siguranță vei avea și cheltuieli ciudate.

Taur

Unii dintre voi își pot pune intenții, mai ales legate de zona profesională. Se pot face și schimbări de look sau puteți lua unele decizii mai noncomformiste.

Gemeni

Pe tine, Luna Nouă de astăzi te epuizează. Vei căuta să renunți la unele proiecte de pe lista ta, însă îți va fi greu. Poate o persoană dragă îți va face o recomandare.   

Rac

Cu cât vei insista să încerci să îi schimbi pe prietenii tăi, cu atât se vor supăra pe tine. Tu de fapt ai nevoie să fii atent la nevoile tale și nu ale altora.

Leu

Șefii sau persoanele cu autoritate din viața ta se pot comporta foarte straniu, dar nu este cazul să consideri că au ceva neapărat cu tine.

Fecioară

Dacă vei fi corect și obiectiv la serviciu, vei observa că oamenii te vor aprecia. Adică, este importantă și munca, însă e cazul să fii atent și la atitudine.

Balanță

Nu este cea mai bună zi de a da bani cu împrumut sau de a lua de la alții. Oricum, recomandarea astrelor este să ții cont de ce este moral.

Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa relațiilor, deci este cazul să petreci mai mult timp cu partenerul și să verifici cât de puternică este chimia dintre voi.

Săgetător

Cea mai mare problemă a zilei va fi lenea. Și îți vei da seama de acest fapt mai ales la serviciu. Norocul tău este că vei fi înțeles de către colegi.

Capricorn

Nu îți stă capul deloc la muncă. Îți faci treaba, dar efectiv ai vrea să te plimbi, să te ocupi de o pasiune sau oferi mai mult timp copiilor tăi.

Vărsător

Toate chestiunile de casă și familie vor fi importante. Poți începe să te gândești la ce îmbunătățiri ar mai avea nevoie spațiul în care locuiești.

Pești

Procesele mentale vor fi destul de active. Și poate chiar ai nevoie să te implici într-un proiect profesional mult mai provocator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel