Horoscop, marți, 11 decembrie 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. In compania potrivita, Taurii vor avea parte de rezultate excelente, ca atare cauta tovarasii compatibili scopurilor lor. Viata sentimentala a Racilor nu  e neaparat spatiul celor mai fulminante evenimente, nici a celor mai pompoase declaratii, ci iubirea se numeste si cel mai banal semn de afectiune.

Berbec – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Nu te gandeai ca si animalele au nevoie de atata grija, dar iata ca azi sufletelul tau cu patru labute are nevoie de tine. Dedica-i mai mult timp si energie, ori pentru ca l-ai cam neglijat in ultima vreme. ori pentru ca e bolnav.

De fapt, vei vedea ca nu numai el are de castigat de pe urma ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisa, dar si tu iti extragi energia pozitiva din alintarile lui, din joaca lui, din momentele de tandrete pe care le petreceti impreuna. Ca stai acasa cu pisicuta ta sau scoti catelul la plimbare, inima ta se umple de o fericire aparte, pe care – hai recunoaste – niciun om nu ti-o poate darui la asemenea intensitate!

Taur – Horoscop, 11 decembrie, 2018

In compania potrivita, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare cauta tovarasii compatibili scopurilor tale. Nu te alatura celor nepriceputi, celor care se lauda de ceea ce pot face, care nu prea au demonstrat acest lucru, ca atare e nevoie de colaboratori de incredere care ti-au aratat si cu alte ocazii ca te poti baza pe ei.

Un sfat bine documentat, un umar de sprijin la greu si o idee concreta vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri mai mult vor incerca sa profite de munca ta, fara sa participe concret. Doar gura e de ei!

Gemeni – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Preferi sa te retragi un pic in lumea ta pentru ca ai cate ceva de lucru. Fie e doar nevoia de a avea putina liniste in singuratate pentru a-ti face ordine in ganduri si emotii, fie e dorinta ta de a oferi celor dragi atentie maxima, azi pui accent pe odihna, somn, relaxare, pe izolare, si te retragi din iuresul cotidian intr-o lume intima ceva mai linistita in care ai starea si timpul necesare pentru a aranja unele lucruri date peste cap in ultima perioada.

Nu apare nimic care sa-ti distraga atentia de la ceea ce ti-ai propus, deci, cu un pic de efort, poti restabili echilibrul in multe planuri personale.

Rac – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Viata sentimentala nu e neaparat spatiul celor mai fulminante evenimente, nici a celor mai pompoase declaratii, ci iubire se numeste si cel mai banal semn de afectiune. Poti sa-i arati celui drag cat de mult inseamna pentru tine si prin cel mai mic detaliu cotidian: sa mergeti impreuna la piata, sa faceti curatenie prin casa, sa stati degeaba ore in sir in fata televizorului, dar tot impreuna.

Nu pretinde deci evenimente iesite din comun sau daruri exceptionale pentru a te convinge ca esti iubit, pentru ca nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de langa tine. Respirati alaturi, taceti laolalta si va ocupati, in doi, de cele mai banale sarcini de acasa, si asta e tot ce conteaza acum pentru voi!

Leu – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat care acum iata, se deschide in fata ta ca o noua provocare interesanta. Tocmai pentru ca stiai ca va avea loc, te-ai pregatit suficient de bine si teoretic, si sufleteste, ca sa-i faci fata cu brio. te implici trup si suflet in acest episod palpitant si isi place ceea ce se prefigureaza la orizont.

Esti constient ca e cale lunga pana la rezultatele visate, dar ceea ce ai inceput e precum constructia unei case: acum ai turnat temelia si apoi incepi sa zidesti totul caramida dupa caramida pana ajungi la scopul cel mare. Va dura, dar va iesi bine!

Fecioară – Horoscop, 11 decembrie, 2018

Cineva intervine in bucuria ta si strica atmosfera armonioasa si vesela in care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriza neplacuta, o situatie care da peste cap niste planuri pe care le priveai cu mult entuziasm.

In loc sa te distrezi si sa te bucuri de o zi relaxanta intr-un grup de prieteni, trebuie sa-ti deturnezi repede toate planurile ca sa te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin. Nu iti strica toata ziua, poate doar cateva ore din program, ca atare ocupa-te repede de sarcina care apare pe nepusa masa ca sa te eliberezi si sa te intorci la treburile amuzante pe care le aveai in agenda pentru azi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel