Horoscop, marți, 1 octombrie 2019

Leii se  revăd  cu foști colegi sau vecini
Leii se revăd cu foști colegi sau vecini

Horoscop. Pentru Berbecii va fi greu să își controleze accesele de furie astfel încât să nu își strice colaborările profesionale, dar și bunul mers al relației.

Berbec

Va fi greu să îți controlezi accesele de furie astfel încât să nu îți strici colaborările profesionale, dar și bunul mers al relației. Victimizarea nu va fi aliatul tău astăzi.

Taur

Nu are rost să îți învinovățești partenerul dacă nu îți ies lucrurile cum îți dorești. Și tu ai o parte din vină, dar nu vrei să îți asumi deloc acest fapt. Nu îți neglija sarcinile de la serviciu.

Gemeni

Procrastinarea nu te ajută să câștigi nimic, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Și gândește-te că vei sta mai liniștit atunci când mergi la distracție.

Rac

Oferă-ți ajutorul unor persoane dragi sau unor membri de familie, dar nu te sacrifica total. Învață să îți gestionezi mai bine resursele financiare și personale.

Leu

Te revezi cu foști colegi sau vecini. Inițial te vei simți ciudat în prezența lor, dar până la urmă vei comunica multe și mărunte cu ei. Te vor năpădi o mulțime de amintiri, majoritatea plăcute.

Fecioară

Învață să ceri ajutorul, cu siguranță ai nevoie de ceva. Astăzi trebuie doar să îți comunici lipsurile și toți ceilalți se vor implica în problemele tale, fără a-ți cere ceva la schimb.

Balanță

Pari invincibil și plin de voie bună, însă doar tu știi ce este în sufletul tău. Astăzi ai multe dubii referitoare la capacitățile tale, încrederea îți va fi la cote foarte scăzute.

Scorpion

Te-ai săturat să le tot spui celorlalți să te lase în pace pentru că ai și tu o perioadă mai apăsătoare. De obicei, îți recapeți repede energia, dar de data aceasta vrei să te lasi purtat de viață.

Săgetător

Partenerul de viață trece printr-o perioadă neplăcută și nu știi cum să îl ajuți, nu ești echipat emoțional sau financiar în acest sens. Dar măcar fii alături de el și nu îl critica.

Capricorn

Te bucuri de aprecierea persoanelor importante de la locul de muncă care doresc să te propulseze către o funcție mai bună. Vei sta din ce în ce mai puțin pe acasă.

Vărsător

Pleci la piață cu o listă stabilită, dar te întorci cu alte cumpărături. Ai grijă să încui ușa, să nu lași aragazul aprins sau fierul de călcat în priză. Ești prea zăpăcit pentru a face lucuri serioase.

Pești

Vei simți orice emoție la un nivel intens. Vei trece imediat de la iubire la ură si invers. Cu greu, te vei controla în fața provocărilor venite din partea celor la care ții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel