HOROSCOP, marți, 7 februarie 2017

Berbec

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama. Daca ai putea scapa de anturajul nefast in care nimeresti, sunt sanse sa salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. Printre oameni tristi, obositi si negativisti, e greu de crezut ca se poate naste ceva pozitiv.

Taur  

Apare sansa unei noi relatii sau iei decizii in cuplul deja format, pentru acum ca se traseaza urmatorii pasi intr-un plan important pentru viitor. Esti pus pe fapte mari, dai nastere unor idei marete si unor planuri deosebite in care e implicat si partenerul. Esti in fata unui nou inceput si pe umerii tai cad cele mai grele decizii, dar esti persoana potrivita s-o faci! Relatia de cuplu capata o tenta rationala, deci s-ar putea spune ca iubesti mai mult cu capul decat cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei indragostiti pana peste urechi, pentru ca asa poti pastra contactul cu realitatea si poti gandi limpede.

Gemeni

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate incercarile tale de a comunica si a colabora, primesti inapoi replici monosilabice, refuzuri si chiar reactii neplacute, incat aproape ca ar fi bine sa reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupati de propriile lor probleme ca sa te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinta ta de a le fi de ajutor, la nevoie, si il iau pe nu in brate la orice propunere care vine din afara. Mai bine iti vezi de ale tale, fara a insista atat de mult sa participi la discutii sau sa legi prietenii. In loc de gesturi de prietenie, primesti semnale ostile de respingere.

Rac 

Timpul trece lent, dar tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca te ajuta in ceea ce vrei sa construiesti. Nu ai da randament daca ai fi presat de timp si impins de la spate de termene limita, ca atare e perfect daca nu te grabesti! Cladesti totul incet si sigur si rezultatele la care se ajunge lent, tin mai mult. Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat, pentru ca este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum incolo. Ai de ce sa fii multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor tai.

Leu 

Prea te lasi dominat de influentele negative din jurul tau, cand tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta sa treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu altii, tu esti tu, stii cel mai bine pe ce te poti baza, or ceilalti te privesc ca si cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, ingrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus si scoate la lumina ceea ce detii si ceea ce stii, pentru ca asta conteaza cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ti raporta valoarea la a celor care te trag permanent inapoi.

Fecioara 

Daca unele lucruri nu au iesit bine in viata ta, nu trebuie sa te cramponezi de ele si sa le tot treci in revista. Esecurile au si ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, sa nu mai gresesti si sa-ti iasa toate ca la carte. Ai sa vezi ca visul care tocmai s-a destramat are un rol in viitoarele tale succese. Nu iti era dat sa primesti acel lucru sau nu era asa de bun pentru ce va urma de acum inainte, ca atare asteapta cu incredere ce are de oferit viata in schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mana. Poate fi mai bun deoarece legea compensatiei lucreaza!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel