HOROSCOP, marți, 30 mai 2017

Berbec

Felul in care ti se adreseaza unii este nedrept, pentru ca te critica, te judeca, te ataca agresivi cu vorbe dure, pe care e si normal sa le pui la inima si sa suferi. Gandeste-te ca relatia cu acesti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti atinge marile scopuri, deoarece drumul catre succes nu e intotdeauna presarat de petale de trandafiri ci si de dispute, controverse, dusmanii si hopuri. Ei sunt proba ta majora de incercare, dar de care poti trece cu brio!

Taur

Relatia de iubire capata din ce in ce mai multa stabilitate. A trecut vremea incertitudinii si a tatonarii, ajungi la un raspuns clar prin care stii exact daca poti avea incredere in partener. Ajungi la concluzia ca e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relatiei, de aceea te gandesti la un pas major: la logodna, la casatorie sau la o promisiune insotita de dovezi palpabile prin care te arati dispus sa va creati un drum comun impreuna.

Gemeni

Esti obligat sa reactionezi rapid in situatii urgente. Nu ai timp nici sa analizezi situatia, nici sa stai sa te gandesti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe faza si nu pierde vremea meditand. Daca nu esti suficient de spontan, altul va fi mai iute decat tine si va obtine ceea ce ti se ofera acum cu un mic efort de vointa. Orice competitie cu tenta intelectuala te poate avea printre invingatori, pentru ca iti merge mintea brici si gasesti imediat raspunsurile sau solutiile cele mai bune.

Rac

Ai relatii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fara a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristetea, nici cu furia. Ai parte de o atmosfera pasnica, caracterizata de reconcilieri si impacari, in cazul unor conflicte mai vechi, cu sansa ca totul sa revina la normal dupa o perioada mai dificila. Iti dai seama ca ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, si incerci sa te bucuri de prezenta celor din jur, fara a pretinde imposibilul de la oameni. Stai cat mai mult in acest anturaj ca sa-ti incarci bateriile cu energie pozitiva.

Leu

Nu te simti in largul tau intr-un anturaj vesel, in care altadata erai ca acasa, dar nu si acum. Te macina tot felul de intrebari la care nu gasesti inca solutii, si chiar privesti cu un dram de invidie spre ceilalti care rad si se distreaza. Nu te poti distra alaturi de ei, esti impovarat de probleme pe care totusi le exagerezi, le faci sa para mai mari decat ar merita, tocmai tu, o persoana care de obicei gaseste solutii la orice! Incearca sa te relaxezi si tu un pic, preia de la cei din jur buna dispozitie si cheful de distractie si, macar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar daca te integrezi si tu printre cei veseli!

Fecioară

Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati umar la umar, nu se bazeaza pe informatii prea solide. Mai degraba isi da cu parerea, experimenteaza, incearca sa vada ce iese, nu sunt aspecte certe pe care le poti lua si tu in seama, Lasa-l sa-si incerce norocul, iar tu mergi pe caile deja verificate. Celalalt va gresi si atunci ar putea arunca vina pe umerii tai, daca te vei implica in treburile sale. El va incerca sa scape de consecintele propriei sale neglijente, aruncand pe umerii tai responsabilitatea, dar daca nu te bagi, isi va plati singur oalele sparte!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel