Horoscop, marți, 3 iulie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Gemenii ar mai bine să stea în banca lor şi să-ţi pregăteşti succesul din umbră. Fecioarele să nu ţină cont de nimeni, pentru că azi contează doar capacitatea lor de a lua decizii.

HOROSCOP BERBEC MARȚI 3 IULIE

Te simţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găseşti subiecte comune de discuţie.

De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta.

Unii sunt tăcuţi şi parcă ai vorbi cu surzii, alţii sunt ca de pe altă planetă şi eforturile tale de a le intra în graţii eşuează, deci trebuie să dai dovadă de multă toleranţă şi flexibilitate în funcţie de caracterele celor cu care intri în contact.

HOROSCOP TAUR MARȚI 3 IULIE

Nu te aştepta ca cei cu care vorbeşti azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri.

Că vorbeşti despre vreme sau despre reţete culinare, descoperi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a-ţi face noi prieteni.

Coboară ştacheta discuţiilor azi, pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretinzi să se ridice la un nivel de elită, pe care nu toată lumea îl apreciază sau îl abordează.

HOROSCOP GEMENI MARȚI 3 IULIE

Cel mai bine e să stai în banca ta şi să-ţi pregăteşti succesul din umbră.

Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construieşti cu ambiţie şi răbdare. Aşteaptă să se clarifice situaţia, să ajungi la primele rezultate palpabile, şi abia după aceea să te lauzi cu ce ai realizat.

Cele mai de răsunet reuşite sunt cele asupra cărora păstrezi o oarecare undă de mister, făcându-le publice abia după ce se vor materializa. Cât timp eşti convins că te îndrepţi spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp până se vor arăta concret!

HOROSCOP RAC MARȚI 3 IULIE

Se animă spiritele în jurul tău, şi deşi pare a fi o atmosferă mai tensionată, tu nu intri în panică şi nu te opreşti la aparenţa agresivă a acestei stări de lucruri. Presimţi că în spatele acestei agitaţii se află altceva, ca atare nu tragi încă nicio concluzie.

E o mască falsă, pusă de cineva care doreşte să-şi ascundă astfel adevăratele sentimente, de aceea abordează o atitudine bătăioasă şi combativă pentru a abate atenţia de la propriile sale slăbiciuni. Intuiţia ta de fin psiholog ştie ce se petrece cu el şi vei reuşi, pe de o parte, să-i

domoleşti energia covârşitoare şi nervii şi, pe de altă parte, să-l ajuţi să se deschidă sufleteşte ca să-şi găsească singur soluţii la ceea ce-l irită. De dovedeşti a fi un bun ascultător!

HOROSCOP LEU MARȚI 3 IULIE

Planurile pe care le ridici împreună cu cei dragi se văd deja la orizont, conturându-se din ce în ce mai bine.

Atât timp cât eşti susţinut de ei, cât ai alături de tine oameni care pun umărul la succesul final, nu ai motive să renunţi la eforturile care se cer depuse.

Vei ajunge cu brio la rezultatele scontate şi toţi veţi beneficia de efectele lor palpabile.

Dacă aţi construit acest plan împreună, tot împreună veţi sărbători victoria şi veţi culege roadele, deci luaţi-vă fiecare în seamă mai mult contribuţia.

HOROSCOP FECIOARĂ MARȚI 3 IULIE

Nu ţine cont de nimeni, pentru că azi contezi doar tu şi capacitatea ta de a lua decizii fără influenţele sumbre din afară.

Ai alături de tine oameni pesimişti, îngrijoraţi, neîncrezători în nimeni şi nimic, ce te trag şi pe tine înapoi, or tu eşti în faţa unei decizii majore în care nu ai voie să baţi în retragere din cauza celor pesimişti.

Ştii exact ce trebuie făcut, eşti pregătit să-ţi duci la capăt alegerea fără teamă, de aceea trebuie să ignori complet ce-ţi spun ceilalţi, care oricum nu văd nimic bun. Cea mai mică undă de pesimism, dacă te-ar copleşi, ţi-ar reduce curajul de a lua decizii acum.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel