HOROSCOP, marți, 28 februarie 2017

Berbec

Totul vine catre tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e ca nu se intampla chiar atunci cand ai dori tu. Ti se pune din greu rabdarea la incercare, dar, daca ceva dureaza mai mult decat ai fi sperat tu, nu inseamna ca nu se mai intampla. Ai rabdare, asadar, asteapta momentul acela divin cand visul ti se implineste, dar nu renunta la scopul tau cel mai inalt, oricat ar mai dura. Legea atractiei functioneaza de minune, cheama cu incredere ceea ce vrei sa primesti de la viata, dar nu te opri din mers. Exista un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tau, doar ca nu coincide perfect cu propria ta programare.

Taur 

Nu da satisfactie celor care sunt pusi pe harta si critica tot ce aud. Continua ce ai inceput fara sa tii cont de multele oprelisti care vin de la oameni nervosi si irascibili din preajma. Ba mai mult, ai sa vezi ca nervii acestora sunt exact motorul tau principal de energie: pentru a le arata lor ca esti capabil de ceea ce ei pun sub semnul intrebarii, devii mult mai concentrat pe scopul tau cel mare. Te ambitionezi si vezi ca ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemultumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivatia perfecta pentru a merge mai departe. Nu te supara pe cei care te judeca, ci dimpotriva: preia de la ei ceea ce te stimuleaza sa devii mai bun!

Gemeni 

Priveste la partenerul tau de suflet ca si cum ar fi reflexia ta, pentru ca cine se asemana se aduna. Sunteti foarte asemanatori din multe puncte de vedere, fie ca e vorba de calitati, fie ca e vorba de defecte, ca atare nu judeca la el ceea ce vezi, pentru ca ar insemna sa te judeci pe tine. Iubirea care v-a adus impreuna a fost ingredientul care v-a echilibrat in asa fel incat acum va puteti privi unul pe altul cu toleranta, cu ingaduinta, pentru ca nici el nu e perfect, cum nici tu nu esti perfect. Va iubiti pentru ceea ce reprezentati, cu imperfectiunile fiecaruia, dar da, va iubiti asa cum sunteti! Transmite-i celui drag iubirea ca si cum ti-ai oferi-o tie!

Rac 

S-a terminat etapa aceasta, deci accepta ideea si nu mai insista sa o resuscitezi, cand vezi cu ochii tai ca ai ajuns la capat. A accepta acest final nu e o infrangere, asa cum ai fi tentat sa spui, ci o mare dovada de intelepciune, pentru ca asa nu mai consumi inutil timp si energie pentru ceva care nu mai are rost sa continue, indiferent in fata carui final esti – un final de relatie, de job, de proiect, de vacanta – de azi schimbi macazul si pornesti altceva, dar fara a te tot intoarce la ce a fost inainte. Inchizi un capitol dintr-o serie lunga de capitole, dar de acum merita sa te concentrezi la ce urmeaza, nu la ce a fost!

Leu

Ca sa poti ajunge la un anumit punct de pe harta viselor tale, uneori e nevoie sa imbraci si o haina care nu te reprezinta, te deghizezi cumva intr-un om care nu esti de fapt. O faci pe leul cand tu esti un mielusel, o faci pe durul cand tu esti un sensibil, dar e nevoie si de astfel de atitudini false din cand in cand, pentru a lasa o alta impresie asupra ta. Nu e o atitudine mincinoasa, ci un mod de a te imbarbata singur, pentru a prelua, din jurul tau, ceea ce tu de fapt nu ai sau nu esti. Esti ca un cameleon care reuseste sa preia de la mediul din jur exact ce are nevoie pentru a supravietui. O faci cu succes, pentru ca stii ca e spre binele tau chiar daca acolo, in suflet, tu nu esti asa cum incerci sa pari.

Fecioara 

Daca ai parte de cateva momente de liniste, aceasta e starea ideala pentru a asculta mai profund in constiinta ta. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian in care traiesti, dar azi, pentru ca se lasa tihna peste toate macar pentru putin, ai parte de revelatia propriei tale voci interioare. Era acolo tot timpul, dar poate nu i-ai acordat suficienta atentie, poate nu ai auzit-o intotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonora si prea puternica pentru a o mai ignora. Tine cont de ceea ce-ti transmite, fie ca e vorba de o incurajare de a incepe ceva sau de avertismentul de a termina altceva. Apar multe semne care te inseamna sa privesti spre interior!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel