HOROSCOP, marți, 21 martie 2017

Berbec

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar astepta de undeva o interventie divina. Practic, tu apari in calea sa in cel mai potrivit moment pentru a-i reda speranta, pentru a-i alunga frica din suflet si pentru a-l face sa vada din nou orizonturile luminoase inaintea sa. Esti convins ca si el ar face la fel daca cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup si suflet la rezolvarea problemelor celui de alaturi. Cel mai mult iti place faptul ca el te asculta, tine cont de indrumarile tale si chiar le solicita cu mult interes, semn ca parerea ta conteaza enorm in cazul de fata. Ofera-i ceva din ce stii, pentru a-l readuce pe un teren sigur.

Taur

Te simti exclus dintr-o activitate si toate incercarile tale de a te integra, par sa nu dea roade. Decat sa suferi si sa te simti dat la o parte, alungat, neluat in seama, mai bine te-ai gandi ce anume ii face pe ceilalti sa te tina la distanta. Poate chiar nu te priveste acel lucru, nu ai nimic in comun cu acea activitate, sau poate nu a venit inca momentul sa te alaturi si tu. Nu o lua atat de personal, cum ca cineva ar avea ceva cu tine, pentru ca nu e deloc asa. Foloseste timpul pe care-l ai la dispozitie pentru alte treburi, pentru ca va veni si ziua cand vei fi invitat sa te alaturi si, daca nu vei fi disponibil, iar vei suferi ca nu poti participa.

Gemeni

Toata lumea iti cunoaste simtul foarte fin de a observa si ceea ce altii nu vad, de a intelege ceea ce altii nu inteleg. Azi antena ta receptoare pare si mai ascutita. Nu e nevoie sa ti se spuna lucruri in fata ca tu sa le cunosti, deja, pentru ca ai un spirit de observatie foarte bun care prinde totul din mers. Tu stii cum e omul din fata ta fara sa fie nevoie sa faca ceva ca sa-l cunosti, tu intelegi adevarul unor afirmatii fara prea multe explicatii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile si mai profunde pe care numai intuitia ta le descopera. Simti aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect asa, pentru ca poti lua la timp unele masuri de precautie.

Rac

Uneori e nevoie si de o pauza din efortul tau de a ajunge acolo unde vrei, si asta trebuie sa faci si acum! Stai pe loc, nu te mai agita atata si apleaca-te un pic spre sufletul tau, sa vezi de ce are nevoie. Posibil sa ajungi la concluzia ca nu iti doresti nimic din tot vacarmul in care te zbati, din tot acest iures de energii pentru cine stie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins intr-un mecanism cotidian atat de inversunat, tragi si tu la fel de tare ca oricine. Nu, mai bine rupe-te o zi de nebunia din jur si stai de vorba cu sufletul tau, cu copilul din tine, cu cele mai ascunse unghere ale inimii tale. Ceea ce iti cer acestea e atat de usor de atins, atat de accesibil, incat ajunge doar sa ceri de sus sa ti se arate!

Leu

Ceea ce cladesti acum prinde contur din ce in ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gandesti, de o casa pe care o ridici, de o relatie pe care o legi... Abia astepti sa ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evolueaza excelent, intr-un ritm promitator, cu pasi mari si siguri spre scopul la care visezi. Mai participa si altii la acelasi plan minunat si daca va uniti cu totii fortele, progresele vor fi mai rapide si mai vizibile. Nu te opri din elan, lasa-te condus de acest chef fantastic de reusita, pentru ca esti pe drumul cel bun, indiferent cat va mai dura, dar tu ai convingerea din ce in ce mai bine fundamentata ca totul va iesi perfect! Da, continua, esti tot mai aproape de finish!

Fecioara

Este o zi generoasa in roade minunate, de parca orice interactiune cu cei din jur se soldeaza cu o anumita rasplata. Dai de oameni care au ceva de oferit si de impartasit, nu numai de primit de la tine, incat e o reala placere sa va oferiti unii altora darurile pe care fiecare le detine. Simti ca ziua se incheie cu un puternic sentiment de bogatie, de prosperitate de parca tot ce ai primit cu drag de la ceilalti a construit o adevarata zestre personala pe care te vei putea baza de acum inainte. Ai primit vesti bune, informatii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, solutii practice la ceea ce te preocupa si cand faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reala fericire, spunand: oo, cate am!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel