Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, marți, 16 mai 2017

Balanță

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!

Scorpion

Daca te agiti atat de tare, asa cum esti tentat sa faci azi, fii sigur ca-ti vei epuiza repede toate resursele de energie. Nu merita sa te zbati atat de mult, lucrurile pot evolua si daca le iei mai cu usurelul, dar pentru ca esti mai nervos si mai grabit, ai tendinta de a tura prea mult motorul. Vei incheia ziua frant de oboseala, dar fara sa-ti dai prea bine seama ce ai realizat, pentru ca e posibil sa consumi resursele de energie pentru nimicuri, punand prea mult patos in chestiuni neimportante: in dispute, in contradictii, in actiuni care nu sunt urgente, dar le faci tu sa para. Greu de spus fii calm, pentru ca nu prea reusesti.

Săgetător

Constiinta te impinge intr-o directie un pic cam indrazneata pentru tine, dar nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Porneste pe aceasta cale cu incredere si entuziasm, convins ca intuitia ta nu poate gresi. Cat timp faci total ca la carte, dupa niste reguli etice si morale de netagaduit, nu ai cum sa gresesti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit. Nu te gandi nici la riscuri, nici la pericole, ci fii convins ca forta aceasta care te impinge inainte este una pozitiva si benefica scopurilor tale. Nu astepta miracole de la altii, ci totul e in tine: pune la treaba aceasta vointa fantastica!

Capricorn

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus. Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti. Ti-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor si e foarte motivant sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere, pentru ca sunt cu totii impresionati de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ti intoarce binele!

Vărsător

Priveste lucrurile realist si detasat, si lasa doar logica sa-si dea cu parerea in situatia de fata. Chiar daca inima te tine legat de o anumita stare de lucruri care iti inspira un oarecare confort emotional, mintea iti transmite cu totul altceva si te inseamna la schimbare, sa iesi din starea de comoditate pasiva care s-a instalat si sa treci la nivelul urmator. Cu siguranta exista altceva si mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ti se cere curajul schimbarii. Nu poti avea ceva mai bun daca te complaci in monotonie, deci ia taurul de coarne, fraiele in maini si uneltele de lucru si treci serios la fapte!

Pești

Daca ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunand ca nu mai exista solutii. Ba exista foarte multe, deci fii pregatit sa primesti din mers si unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin si luminos, totul e sa depasesti tu faza aceasta in care ai tendinta ca totul a esuat, ca nimic nu mai merge, ca ai investit degeaba resurse prea multe. Nu e deloc asa, vei vedea ca investitia ta a meritat, dar nu ai ajuns inca acolo: esti pe calea cea buna!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel